κυριες ειδησεις

Παράταση πληρωμής τελών από Δήμο Λευκωσίας

Παράταση πληρωμής του τέλους Δικαιώματος για τη Διατήρηση ή Χρήση Επαγγελματικών Υποστατικών και της Επαγγελματικής Άδειας ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση δίνεται παράταση πληρωμής του τέλους Δικαιώματος για τη Διατήρηση ή Χρήση Επαγγελματικών Υποστατικών και Επαγγελματικής Άδειας μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2015. Μετά την ημερομηνία αυτή θα...

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΕΒ

Συμπαράσταση προς τον ΣΕΒ

Η ΟΕΒ εκφράζει συμπαράσταση προς τον ΣΕΒ καθώς και αποτροπιασμό για την άνανδρη βομβιστική επίθεση… Read more »

Περισσότερα

Χαιρετισμός του Προέδρου της ΟΕΒ

Διαβάστε πιο κάτω το χαιρετισμό του Προέδρου της ΟΕΒ κ. Χρίστου Μιχαηλίδη στην 88η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ: “Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχτηκα την πρόσκληση να παρευρεθώ και να απευθύνω… Read more »

Εκπαιδευτικό σεμινάριο ΟΕΒ

H OEB διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Στρατηγικές Επιβίωσης Μικρών Επιχειρήσεων σε Περίοδο Κρίσης» το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 – 17 Δεκεμβρίου, 2015 στο ξενοδοχείο HILTON στη Λευκωσία…. Read more »

Επίσημο Δείπνο ΟΕΒ 2015

H Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει Επίσημο Δείπνο την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:45 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Μετά από το ποτό καλωσορίσματος, ο Πρόε… Read more »

Ο Υπουργός Μεταφορών στην ΟΕΒ

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης παρευρέθηκε σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) όπου παρουσίασε το κυβερνητικό… Read more »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεισφορά του βιομηχανικού τομέα στο ΑΕΠ

Αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης σε πραγματικούς όρους, για τέταρτη συνεχή χρονιά, παρουσίασε το 2014 ο τομέας… Read more »

Περισσότερα

Νέο Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας στην Αικατερινούπολη της Ρωσίας

Νέο, Γενικό Προξενείο, απέκτησε η Κυπριακή Δημοκρατία στην Αικατερινούπολη της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, με την ευκαιρία των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε επίσης ενημερωτική ημε… Read more »

Η Κύπρος επαναδιεκδικεί θέση στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού

Στις εργασίες της 29ης Συνέλευσης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού που πραγματοποιείται μεταξύ 23-27 Νοεμβρίου στην έδρα του Οργανισμού στο Λονδίνο, συμμετέχει η Κύπρος, με αντιπροσωπεία της οποίας… Read more »

Πτώση 0,5% στο λιανεμπόριο

Πτωτικά κινήθηκε το λιανεμπόριο το πρώτο εννιάμηνο του έτους. Σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου για τον μήνα Σεπτέμβριο… Read more »

Εγκρίθηκε το σχέδιο κινήτρων της Τράπεζας Κύπρου

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση (ΕΓΣ) της Τράπεζας Κύπρου ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία το Μακροπρόθεσμο Σχέδιο Παροχής Κινήτρων της τράπεζας. Τα δύο ψηφίσματα (για δημιουργία και εφαρμογή του σχεδίου… Read more »

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Η QUALCO εγκαινίασε θυγατρική στην Κύπρο

Η QUALCO, η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λύσεων τεχνολογίας, λογισμικού, και παροχής υπηρεσιών για τη διαχείριση… Read more »

Περισσότερα

Παραμένει στην Τράπεζα Κύπρου ο Χούρικαν

Την επέκταση του διορισμού του Τζον Πάτρικ Χούρικαν στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας Κύπρου, με ισχύ από το Φεβρουάριο του 2016 ανακοίνωσε η τράπεζα. «To Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζ… Read more »

Η Amadeus Hellas στο 3ο Digi.travel Conference & Expo

Η Amadeus Hellas, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ήταν ο platinum sponsor στο συνέδριο “Digi.travel Conference & Expo”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 17 & 18… Read more »

Νέες μοντέρνες συσκευασίες χυμών ΚΕΑΝ

Ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις της εποχής και με στόχο την ανανέωση της εμφάνισης των προϊόντων της, η ΚΕΑΝ έχει λανσάρει νέες συσκευασίες για όλη τη σειρά χυμών της. Η διανομή των νέων συσκευασιών… Read more »

Δηλώσεις Προέδρου Etihad Airways

Για τη σημαντικότητα της ανάπτυξης περαιτέρω συνεργασιών, εντός της βιομηχανίας των αερομεταφορών, με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη του κλάδου καθώς και των προσφερόμενων ωφελημάτων προς τους καταναλωτές, α… Read more »