κυριες ειδησεις

Ημερίδα: “Συστήματα γειώσεων & αντικεραυνική προστασία κατασκευών”

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία ημερίδα του Συνδέσμου Συμβούλων Μηχανικών Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων & Ενέργειας (ΣΜΗΜΕ) – μέλος της ΟΕΒ και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), με τίτλο “Συστήματα γειώσεων & αντικεραυνική προστασία κατασκευών”. Η ημερίδα περιλάμβανε θέματα που αφορούσαν την εκτίμηση κινδύνου από κεραυνούς βάσει του EN 62305-2, καινούρια δεδομένα...

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΕΒ

ΟΕΒ: Να θωρακιστεί η βιωσιμότητα του ΓεΣΥ

Η εισαγωγή ενός Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ) είναι η πιο φιλόδοξη μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ… Read more »

Περισσότερα

Η ΟΕΒ στην Διεθνή Διάσκεψη Εργασίας (ILO): Σημαντικά Θέματα στις Εργασίες της Συνόδου

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) εκπροσωπεί και φέτος τους Κύπριους Εργοδότες στην Ετήσια Συνδιάσκεψη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) που πραγματοποιείται στη Γενεύη της Ελβετίας απ… Read more »

Τεχνική Συνάντηση – Ενεργειακή απόδοση των κτιρίων “Οι δράσεις του Ευρωπαϊκού έργου Request2Action”

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου 2017, στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΕΒ, η τεχνική συνάντηση με θέμα: “Ενεργειακή απόδοση των κτιρίων – Οι δράσεις του Ευρωπαϊκού έργου Request2Action”. Η συνάντηση αυτή δι… Read more »

CSR Cyprus: Συμμετοχή στο συνέδριο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Αειφορία

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη, 12 Ιουνίου συνέδριο με θέμα Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Αειφορία (Corporate Social Responsibility and Sustainability). Το συνέδριο διοργανώθηκε από την… Read more »

Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ

Με την ομόφωνη υποστήριξη των Ευρωπαϊκών Οργανώσεων Εργοδοτών & Βιομηχανίας και έχοντας εξασφαλίσει τις ψήφους των 77 εκ των 106 εργοδοτικών οργανώσεων από όλο τον κόσμο, ο Γενικός Διευθυντής της… Read more »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ημερίδα Επιμόρφωσης των Επιχειρήσεων

O κυπριακός σύνδεσμος καταναλωτών, με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, διοργανώνει την Τρίτη 27/6/2017… Read more »

Περισσότερα

Ετήσια αύξηση 14,7% τον Μάιο στις τουριστικές αφίξεις

Ιστορικό ψηλό καταγράφεται σε ό,τι αφορά τις τουριστικές αφίξεις τον Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία. «Με βάση τα αποτελέσματα της Έρευνας Ταξιδιωτών, οι αφίξ… Read more »

Eurostat: Στο 1,2% οι κενές θέσεις εργασίας στην Κύπρο για το α’ εξάμηνο 2017

Το ποσοστό κενών θέσεων εργασίας στην Κύπρο ήταν 1,2% το πρώτο τρίμηνο του 2017, από 0,6% το προηγούμενο τρίμηνο και 1,0% το ίδιο τρίμηνο του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Στατιστική Υ… Read more »

Στη δεύτερη φάση ο διαγωνισμός για ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας

Τους τρεις (3) οικονομικούς φορείς που έχουν προεπιλεγεί για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για τη μακροχρόνια παραχώρηση για ανάπτυξη και εμπορική εκμετάλλευση του Λιμανιού και της… Read more »

Σημαντική αύξηση 19,6% παρουσίασε τον Μάιο η κατανάλωση μπύρας στην Κύπρο

Σημαντική αύξηση 19,6% παρουσίασε τον Μάιο η κατανάλωση μπύρας στην Κύπρο, σε σύγκριση με τον περσινό Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, η επιτόπια κατανάλωσης μπύρα… Read more »

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Τελέστηκε ο πρώτος πολιτικός γάμος που κλείστηκε μέσω του BookYourWeddingDay.com

Περισσότερες από 860 κρατήσεις έγιναν από τις 14 Μαρτίου μέχρι σήμερα, μέσω του BookYourWeddingDay.com, για… Read more »

Περισσότερα

Dixan Clean & Smooth, απορρυπαντικό νέας εποχής!

Η GPM–Henkel Ltd υποδέχθηκε το καλοκαίρι με ένα «smooth» cocktail party, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στο Patio στη Λευκωσία, παρέα με εκπροσώπους των media, πελάτες και συνεργάτες… Read more »

Νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SYOSS SALONPLEX

Το SYOSS φέρνει την Τεχνολογία PLEX από το κομμωτήριο στο σπίτι σας! Η νέα επαναστατική σειρά αναδόμησης μαλλιών SYOSS SALONPLEX περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner, Mάσκα Αναδόμησης & Leave–in Ser… Read more »

Eurobank Κύπρου: 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 10 χρόνων λειτουργίας της Eurobank Κύπρου, η Διοίκηση της Τράπεζας διοργάνωσε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο Κύπρου, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ…. Read more »

Στην Κύπρο το παγκόσμιο εταιρικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της PwC

H PwC Κύπρου φιλοξένησε φέτος για πρώτη φόρα το εταιρικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης του παγκόσμιου δικτύου της που διοργανώνεται κάθε χρόνο, με συμμετοχή μελών του προσωπικού της PwC από διάφορες χώρε… Read more »