κυριες ειδησεις

Η ΟΕΒ σε σύνοδο Προέδρων της BUSINESSEUROPE

Χρήσιμη και εποικοδομητική ήταν η συμμετοχή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στη σύνοδο των Προέδρων της Ένωσης Ευρωπαϊκών Εργοδοτικών και Επιχειρηματικών Ομοσπονδιών (BUSINESSEUROPE) που πραγματοποιήθηκε στη Χάγη στις 19 – 20 Μαΐου. Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κος Χρ. Μιχαηλίδης παρουσίασε στους προέδρους αντίστοιχων οργανώσεων από 29 χώρες του ευρύτερου ευρωπαϊκού χώρου τις...

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΕΒ

Το πορτραίτο της Σύγχρονης Γραμματέως

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Το πορτραίτο της Σύγχρονης Γραμματέως»… Read more »

Περισσότερα

Κενές Θέσεις Λειτουργού

Στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ε.Ε. με τίτλο «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις, Σύγχρονες Επιχειρήσεις» η Ομοσπονδία Ε… Read more »

Βουλευτικές Εκλογές 2016

Αναφορικά με τις Βουλευτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή, 22 Μαΐου 2016, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σημειώνει τα εξής: Βάσει του Εκλογικού Νόμου, κανένας εκλογέας… Read more »

Building Branding Strategy

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Building Branding Strategy» το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο HILTON στη Λευκωσία. Πρόγραμμα κα… Read more »

55η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΟΕΒ

Κατά την ομιλία του στην 55η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στην παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, της πολ… Read more »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπηρεσίες διακανονισμού ζημιών που παρέχονται στο όνομα και λογαριασμό Ασφαλιστικής Επιχείρησης

Βρείτε εδώ ερμηνευτική εγκύκλιος του Τμήματος Φορολογίας με θέμα «Υπηρεσίες διακανονισμού ζημιών που παρέχονται στο όνομα… Read more »

Περισσότερα

Μήνυμα εμπιστοσύνης για τον τραπεζικό τομέα της Κύπρου έστειλε η Χρ. Γιωρκάτζη

Η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χρυστάλλα Γιωρκάτζη έστειλε μήνυμα εμπιστοσύνης για τον τραπεζικό τομέα της Κύπρου και δήλωσε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, το πρόβλημα των Μη Εξυπηρετούμεν… Read more »

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο διοργανώνει ο CIFA

Ο Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), στο πλαίσιο των προσπαθειών του για προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού για εγγραφή και διαχείριση οργανισμών συλλογικών επενδύσεων, διοργαν… Read more »

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε Δέσμη Μέτρων με Νέους Κανόνες για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο καθώς και Κανόνες για τα Οπτικοακουστικά Μέσα μέ στόχευση τις Ηλεκτρονικές Πλατφόρμες

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις 25/05/2016, ανακοίνωσε ότι κατέθεσε την πιο κάτω δέσμη νομοθετικών μέτρων για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, καθώς και πρόταση για επικαιροποίηση των κανόνων της ΕΕ για τα οπτικοακ… Read more »

Μάθετε τα δικαιώματα των πελατών. Είναι προς όφελος της επιχείρησης σας.

H γνώση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των καταναλωτών, δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μιας επιχείρησης και των πελατών της με αμφίδρομα οφέλη. Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτ… Read more »

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Χαραλαμπίδης Κρίστης Στραγγάτο, Tο καλύτερό μας!

Με κεντρικό μήνυμα «Το Καλύτερό μας!» και με πρωταγωνιστές τους αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας,… Read more »

Περισσότερα

Εξαγορά της InfoScreen από τη Microgen Financial Systems

Η Microgen Financial Systems ανακοινώνει την επιτυχή εξαγορά της εταιρείας ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού InfoScreen (Cyprus) Ltd. Η Microgen Financial Systems αποτελεί μία εκ των δύο επιχειρήσεω… Read more »

Κέρδος €692 χιλιάδων ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα για το α’ τρίμηνο 2016

Κέρδος ύψους €692 χιλιάδων ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο του 2016 ο όμιλος της Ελληνικής Τράπεζας σε σχέση με κέρδος ύψους €12,29 εκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο του 2015. Το κέρδος που αναλογεί στους… Read more »

Καθαρά κέρδη $103 εκατ. για Etihad

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), ανακοίνωσε τα ισχυρότερα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα, με καθαρά κέρδη της τάξεως των 103 εκατ. δολ., σε… Read more »

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν τους τετράποδους φίλους μας του καταφυγίου ΑΡΓΟΣ

Τη φροντίδα και την αγάπη τους στους τετράποδους φίλους μας έδειξαν για ακόμη μια φορά οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και οι πελάτες τους με την οικονομική ενίσχυση του καταφυγίου ΑΡΓΟΣ, το οποίο παρέχει προσ… Read more »