κυριες ειδησεις

Αποπληθωρισμός 2,5% καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο

Στο 2,5% ήταν ο αποπληθωρισμός τον Σεπτέμβριο του 2015, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία. Ειδικότερα, ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο μειώθηκε με ρυθμό -2,5%, σε σύγκριση με -2,7% τον Αύγουστο του 2015 και -0,9 % τον Σεπτέμβριο 2014. Για την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015, ο Δείκτης σημείωσε μείωση -2,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014. Ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή τον Σεπτέμβριο...

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΕΒ

Πρωτοβουλία της ΟΕΒ για Ανάπτυξη των Εξαγωγών

Στα πλαίσια των προσπαθειών της για βελτίωση της εξωστρέφειας των κυπριακών επιχειρήσεων, η Ομοσπονδία Εργοδοτών… Read more »

Περισσότερα

Εγκαίνια εκθέσεων “SAVENERGY 2015” και “ENVIROTEC 2015”

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, 2015 και ώρα 16:00 μ.μ. στο Περίπτερο Αρ. 6 στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης θα τελέσει τα εγκαίνι… Read more »

Παραχώρηση Υποτροφιών από το CIIM προς τα μέλη της ΟΕΒ και τις οικογένειες τους προς απόκτηση Πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΒΒΑ

Το CIIM, η μόνη μη-κερδοσκοπική σχολή Διοίκησης στην Κύπρο, λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες του τόπου μας και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στην κοινωνία, καθώς και τη συνεισφορά… Read more »

Η ΟΕΒ χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας του Export Helpdesk

Με αφορμή τη δημιουργία νέας υπηρεσίας “Export Helpdesk” από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε ανακοίνωση χαιρετίζει και σ… Read more »

Διαφωνία της ΟΕΒ για το Φόρο Ακίνητης Ιδιοκτησίας – Πρέπει οι εκπτώσεις που δόθηκαν πέρυσι να ισχύσουν και για φέτος

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο αναφορικά με το φόρο που θα επιβληθεί στην ακίνητη ιδιοκτησία για φέτος, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε ανακοίνωσή της εκφράζει τη με… Read more »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

CYStandarDAY 2015

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) προγραμματίζει εκδήλωση για τον Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Προτύπων «CYStandarDAY… Read more »

Περισσότερα

Ανοδικά τα δανειστικά επιτόκια, πτωτικά τα καταθετικά

Με άνοδο κινήθηκε τον Αύγουστο η πλειοψηφία των επιτοκίων δανεισμού στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, παρά τη μείωση των καταθετικών επιτοκίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας, το επιτόκιο… Read more »

Τρεις αιτήσεις αδειοδότησης αεροπορικών εταιρειών

Την ελπίδα ότι μια τουλάχιστον αεροπορική εταιρεία θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στην Κύπρο πριν το τέλος του έτους, εξέφρασε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και ‘Εργων Μάριος Δημητριάδης, λέγο… Read more »

Ενοικίαση κτιρίου στην Έγκωμη για στέγαση μέρους του Τμ. Περιβάλλοντος

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ζητά δήλωση ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρίες που διαθέτουν ετοιμοπαράδοτο ή υπό κατασκευή κτίριο, για στέγαση μ… Read more »

Επιτάχυνση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής το 7μηνο του έτους

Αύξηση 1,7% παρουσίασε σε ετήσια βάση ο Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής για την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία,… Read more »

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

DHL ανέλαβε τα logistics του Cyprus Rally 2015

Με μεγάλη επιτυχία, η DHL Express Kύπρου υποστήριξε τις ανάγκες logistics του Cyprus Rally 2015…. Read more »

Περισσότερα

H Coffee Island γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Coffee Island τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και σας καλεί να επισκεφθείτε το κοντινό σας κατάστημα για να γευτείτε απολαυστικούς καφέδες σε μοναδικές ποικιλίες, αλλά και να συμμετέχετε στο διαγωνισμ… Read more »

InfoScreen: Ένταξη νέας λειτουργίας στο Quorum

Η κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού InfoScreen ανακοινώνει την ενσωμάτωση της καινούριας λειτουργίας KYC/AML Compliance στο υφιστάμενο και πολύ πετυχημένο λογισμικό της, Quorum, το οποίο αποτελεί… Read more »

Leptos Adonis Beach Villas

Το Leptos Adonis Beach Villas είναι ένα πολυτελές και σούπερ μοντέρνο παραθαλάσσιο αναπτυξιακό θέρετρο το οποίο προσφέρει στους τυχερούς αγοραστές και επενδυτές του ένα αξιοσημείωτο τρόπο ζωής με εξαι… Read more »

Η Panda προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλα τα μέλη της OEB

H Panda Security είναι πολυεθνική εταιρεία με ηγετική θέση στο τομέα της ασφάλειας διχτύου, με εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο. Η Panda Security Cyprus αποτελεί γραφείο της Ισπανικής εταιρείας Panda… Read more »