κυριες ειδησεις

Yποτροφίες που θα προσφερθούν από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2016/2017

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού (ΥΕΕΒΤ) δέχεται αιτήσεις από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας για διεκδίκησηυποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2016/2017, ως ακολούθως: (α) Για φοίτηση σε Αναγνωρισμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα / Πανεπιστήμια του εξωτερικού (μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Μάστερ) (β) Για φοίτηση στο...

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΕΒ

Βραβεία Γυναικείας Αριστείας «ΕΡΙΦΥΛΗ» 2016 «Γυναίκα Επιχειρηματίας»

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ) συνεχίζουν… Read more »

Περισσότερα

Υποτροφίες CIIM σε Μέλη της ΟΕΒ

Το Cyprus International Institute of Marketing (CIIM) προσφέρει σε μέλη της ΟΕΒ τις πιο κάτω υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017: Δέκα υποτροφίες για όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα. Πέντε υπο… Read more »

Σύνδεσμος Αιολικής Ενέργειας Κύπρου

Στη δύναμη των μελών της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) έχει πρόσφατα ενταχθεί ο Σύνδεσμος Αιολικής Ενέργειας Κύπρου (ΣΑΕΚ). Η ένταξη του ΣΑΕΚ ως μέλος της ΟΕΒ συμπληρώνει και ενισχύει τ… Read more »

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου επισκέφθηκε την ΟΕΒ

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) κ. Μιχάλη Αντωνίου είχε την Πέμπτη 4 Αυγούστου αντιπροσωπεία του προεδρείου του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου. Η συνάντ… Read more »

Η ηγεσία της ΟΕΒ στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού

Σε ένα κλίμα εξαιρετικά εποικοδομητικό και με ταύτιση θέσεων σε όλα σχεδόν τα θέματα αρχής που αφορούν την οικονομία, κλιμάκιο της ηγεσίας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) υπό τον Πρόεδρ… Read more »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πακέτο ενίσχυσης €500 εκ. για τους γαλακτοπαραγωγούς και κτηνοτρόφους

Οι ακριβείς λεπτομέρειες του πακέτου βοήθειας ύψους €500 εκ. για τη γαλακτοκομικά και άλλους τομείς… Read more »

Περισσότερα

Συνεχίστηκε για 4ο μήνα η αύξηση των καταθέσεων, στο χαμηλότερο 7,5 ετών τα δάνεια

Καθαρή αύξηση, για τέταρτο συνεχόμενο μήνα, σημείωσαν τον Ιούλιο του 2016, σε μηνιαία βάση, οι καταθέσεις στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα, παρουσιάζοντας συνολική καθαρή αύξηση €1,13 δισεκατομμύρια από… Read more »

Επανακατατέθηκαν στη Βουλή τα νομοσχέδια για μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά την τελευταία συνεδρία του τα νομοσχέδια και τους κανονισμούς που αφορούν τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας, τα οποία και επανακατατέθηκαν στη Βουλή. Σε δηλώσ… Read more »

Αύξηση στην αξία και στον όγκο του κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο

Αυξήθηκαν τον Ιούνιο και το πρώτο εξάμηνο του χρόνου η αξία και ο όγκος του κύκλου εργασιών του λιανικού εμπορίου. Σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορί… Read more »

Πρόσβαση χωρίς κόστος στα αρχεία εφημερίδων του ΓΤΠ, αποφάσισε το Υπουργικό, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο

Ένας και πλέον αιώνας ιστορίας, όπως αποτυπώνεται στις σελίδες του κυπριακού Τύπου, θα βρίσκεται πια στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη χωρίς κόστος αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστ… Read more »

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Η Τράπεζα Κύπρου βραβεύεται από την Deutsche Bank για ένατη συνεχή χρονιά

Για ένατη χρονιά η διεθνής τράπεζα Deutsche Bank απένειμε στην Τράπεζα Κύπρου τα βραβεία “2015 EUR and USD Straight-Through Processing (STP) Excellence Awards”, που δίνονται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύμα… Read more »

Καλύτερη ηλεκτρονική τράπεζα ιδιωτών και επιχειρήσεων, ανακηρύχθηκε η Ελληνική Τράπεζα, από το Global Finance

Καλύτερη ηλεκτρονική τράπεζα ιδιωτών και επιχειρήσεων στην Κύπρο, ανακηρύχθηκε η Ελληνική Τράπεζα. Σε ανακοίνωση η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει ότι ανακηρύσσεται νικήτρια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε δ… Read more »

Εθνικός Τελικός διαγωνισμού ClimateLaunchpad 2016

Ο εθνικός τελικός του ClimateLaunchpad, του μεγαλύτερου πανευρωπαϊκού διαγωνισμού ιδεών πράσινης τεχνολογίας, θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Τρά… Read more »

Επανεκλογή Ε. Ευγενίου στη θέση του CEO της PwC Κύπρου

H PwC Κύπρου ανακοινώνει πως o κ. Ευγένιος Ευγενίου επανεξελέγη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του οργανισμού για μια ακόμη πενταετή θητεία, με έναρξη την 1η Ιανουαρίου 2017. Σχετικά ο κ. Ευγενίο… Read more »