κυριες ειδησεις

ΟΕΒ: Έντονη ανησυχία για τα δημόσια οικονομικά μετά τη ψήφιση του προϋπολογισμού

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε ανακοίνωσή της, εκφράζει "για πολλοστή φορά την έντονη ανησυχία της για την κατάσταση των δημόσιων οικονομικών μετά και την ψήφιση από την Βουλή των Αντιπροσώπων του προϋπολογισμού για το έτος 2017 και την συμπερίληψη σε αυτόν δαπάνης ύψους €25εκ για παροχή προσαυξήσεων στους δημόσιους υπαλλήλους. Σημειώνεται ότι μόλις προχθές, η...

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΕΒ

Δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος το κύριο θέμα στην 5η Ευρ. Συνέλευση των ΜΜΕ στην Σλοβακία

Η Ευρωπαϊκή Συνέλευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που συνήλθε στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας στέφθηκε με μεγάλη… Read more »

Περισσότερα

Νικητές κλήρωσης Ετήσιου Επίσημου Δείπνου της ΟΕΒ

Πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2016, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία το Ετήσιο Επίσημο Δείπνο της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους Υπουργ… Read more »

Η ΟΕΒ στην Ημερίδα δικτύωσης Networking4Innovation

Η ΟΕΒ συμμετείχε στην Ημερίδα δικτύωσης Energy Networking4Innovation, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2016 στην Μπρατισλάβα. Στην Ημερίδα δικτύωσης συμμετείχαν εκπρόσωποι από ένα ευρύ φάσμα… Read more »

Συμμετοχή του Γεν. Διευθυντή της ΟΕΒ στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων

Ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) κ. Μιχάλης Αντωνίου συμμετείχε με το δικό του χαιρετισμό στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσ… Read more »

Ενίσχυση των σχέσεων της ΟΕΒ με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ.κ. Νίκο Καρτακούλλη και Αντώνη Πολεμίτη αντίστοιχα, είχε η διευθυντική ομάδα της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνω… Read more »

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ζυθοβιομηχανίας

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά στις Βρυξέλλες, το συμπόσιο των Ευρωπαίων ζυθοποιών… Read more »

Περισσότερα

Φορολογικά κίνητρα σε φυσικά πρόσωπα τα οποία επενδύουν σε καινοτόμες επιχειρήσεις

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στις 27 Ιουλίου 2016, το Υπουργικό Συμβούλιο, στα πλαίσια της Δήλωσης Πολιτικής για την Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος, ενέκρ… Read more »

Νέοι φορολογικοί κανόνες για στήριξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την 01/12/2016, πρότεινε νέους φορολογικούς κανόνες για στήριξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και των διαδικτυακών επιχειρήσεων στην ΕΕ. Σκοπός της πρότασης ειναι να διευκολύνει τις α… Read more »

EU-Indonesia FTA negotiations

Εν όψει των διαπραγματεύσεων για μια σφαιρική και σε βάθος ζώνη ελεύθερων συναλλαγών με την Τυνησία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, προκειμένου ν… Read more »

Δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για ανάπτυξη των ΜΜΕ, ήταν το κύριο θέμα της 5ης Ευρωπαϊκής Συνέλευσης των ΜΜΕ στην Σλοβακία

Η Ευρωπαϊκή Συνέλευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που συνήλθε στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και αυτή την χρονιά. Η Συνέλευση ήταν πλούσια από εκδηλώσεις και περιελάβανε… Read more »

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Πολύχρωμα στολίδια, πλούσια ποικιλία από παιχνίδια, εορταστικές προσφορές και εκδηλώσεις συνθέτουν και φέτος το γιορτινό… Read more »

Περισσότερα

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται υποβολή αιτήσεων για το Βραβείο ΕΥ, εις μνήμην Χρίστιας Ρωσσίδου Σωτηρίου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις για το Βραβείο ΕΥ, εις μνήμην Χρίστιας Ρωσσίδου Σωτηρίου. Το βραβείο, ύψους €2,50… Read more »

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ χαρίζει μοναδικές οικογενειακές στιγμές χαράς στο προσωπικό της

Η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, στο πλαίσιο των εορτών δημιούργησε ειδική εκδήλωση αποκλειστικά για το προσωπικό της, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με… Read more »

Το GAP σε βάζει σε γιορτινή ατμόσφαιρα με ένα μοναδικό pop-up store στη Λευκωσία!

Το Gap, ένα από τα πιο εικονικά brands ρουχισμού και αξεσουάρ, γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα ειδικά διαμορφωμένο Pop-Up Store, για πρώτη φορά στη Λευκωσία. Ως μέρος του Nicosia Pop-up Festival 2016… Read more »

Ο Chairman της PwC UK στην Κύπρο

O κ. Kevin Ellis Senior Partner και Chairman της PwC UK αλλά και EMEA Cluster Leader επισκέφθηκε την Κύπρο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Altitude, που πραγματοποιείται τους μήνες Νοέμβρι… Read more »