Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), διοργανώνει Συνέδριο με τίτλο «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στην απασχόληση και επιχειρηματική δραστηριότητα». Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη και καταγραφή των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αναφορικά με την διαχείριση προσωπικών δεδομένων στις καθημερινές συναλλαγές τους, ιδιαίτερα σε σχέση με τους εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες τους.

Τα προσωπικά δεδομένα και η προστασία τους αποτελούν καίριας σημασίας ζήτημα που απασχολεί όλο και περισσότερο τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ η αυξημένη χρήση της τεχνολογίας σε όλες τις δραστηριότητες επιβάλλει την επίδειξη μέγιστης ευαισθησίας και προσοχής. Ειδικότερα, ενόψει της έναρξης ισχύος του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων (GPDR) τον Μάϊο του 2018, η ανάγκη για έγκυρη ενημέρωση των επιχειρήσεων γίνεται επιτακτική.

Στις εργασίες του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν επαγγελματίες, αξιωματούχοι και ειδικοί σε θέματα προσωπικών δεδομένων, ενώ θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις.

Αποκλειστικός χορηγός του Συνεδρίου είναι η Deloitte Ltd και χορηγοί επικοινωνίας το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) και το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ).

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΟΕΒ,  καθώς και στο τηλέφωνο 22665102.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.