Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) δηλώνει έμπρακτα και αυτή τη χρονιά, την υποστήριξη της στην εκστρατεία Let’s do it! Το Let’s do it Cyprus είναι ίσως η μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία που γίνεται στην Kύπρο, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 40.000 εθελοντές, θέλοντας να δώσουν το μήνυμα ότι η προστασία και ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.

Η 6η Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού «Let’s do it Cyprus! – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο» διοργανώνεται από την Επίτροπο Περιβάλλοντος και το Together Cyprus, σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού, το Τμήμα Δασών, την Ένωση Δήμων και την Ένωση Κοινοτήτων.

Η ΟΕΒ θα συμμετέχει φέτος στην εκστρατεία Let’s do it, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 10.00 πμ. Καλεί όλα τα Μέλη να δείξουν την ευαισθησία τους στο περιβάλλον, συμμετέχοντας στην ομάδα της ΟΕΒ, η οποία θα συναντηθεί έξω από την Πύλη Αμμοχώστου, στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Το Let’s do it ξεκίνησε το 2008 στην Εσθονία, όπου μία ομάδα 50.000 εθελοντών, ενώνοντας το πάθος τους για το περιβάλλον, κατόρθωσαν να καθαρίσουν τη χώρα τους σε μία μέρα.

Το Let’s Do it, πολύ γρήγορα, εξαπλώθηκε σε 113 χώρες σε όλο τον κόσμο και ένωσε πέραν των 16 εκατομμυρίων πολιτών, οι οποίοι αφιερώνουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, ώστε να δώσουν το παράδειγμα «δε ρυπαίνω», «σέβομαι το περιβάλλον».