Η BusinessEurope, η Πανευρωπαϊκή Οργάνωση Εργοδοτών και Βιομηχάνων, μέλος της οποίας είναι η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) εκπροσωπώντας τους Κύπριους εργοδότες, πραγματοποιεί σήμερα 1η Μαρτίου 2018 στις Βρυξέλλες την Διάσκεψη ανώτατου επιπέδου, «BusinessEurope Day 2018».

H «BusinessEurope Day 2018» είναι η 4η στη σειρά Διάσκεψη Κορυφής που πραγματοποιείται από την πανευρωπαϊκή Οργάνωση, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι από τις πλέον αντιπροσωπευτικές εθνικές εργοδοτικές οργανώσεις καθώς επίσης και σημαντικές προσωπικότητες της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας. Η φετινή Διάσκεψη συμπίπτει με την 60η Επέτειο από την ίδρυση Οργάνωσης. Την ΟΕΒ εκπροσωπεί ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μιχάλης Αντωνίου.

Η Διάσκεψη με τίτλο «Οι αξίες του Επιχειρείν» (The Values of Business) επικεντρώνεται στον ρόλο που διαδραματίζουν οι επιχειρήσεις σε σχέση με την κοινωνία, στην ανταπόκριση και λειτουργία τους σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο και στις επιχειρήσεις ως βασικός παράγοντας στις τεχνολογικές αλλαγές.

Εισηγητές είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Donald Tusk, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jyrki Katainen, η Πρόεδρος της BusinessEurope κ. Emma Marcegaglia και ο Επικεφαλής Διαπραγματευτής για το Brexit, κ. Michael Barnier.

Με αφορμή την Διάσκεψη η BusinessEurope εκδίδει τις «Αξίες του Επιχειρείν» που περιλαμβάνονται στο έγγραφο που θα βρείτε εδώ.