Ακόμα ένα τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στην ΚΕΑΝ για το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο, αυτή τη φορά στα REACTIOΝ Excellence Awards 2018, που διοργανώθηκαν από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση REACTION Youth for the Prevention, που δραστηριοποιείται στους τομείς της Οδικής Ασφάλειας, της Νεανικής Παραβατικότητας, της Ατομικής & Δημόσιας Υγείας, του Περιβάλλοντος και της Εκπαίδευσης.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, και κατά τη διάρκειά της βραβεύτηκαν δημόσιοι φορείς, οργανισμοί και εταιρείες, καθώς και άτομα, για την κοινωνική τους δράση και τη στήριξή τους προς το έργο της REACTION.

Το βραβείο εκ μέρους της ΚΕΑΝ παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, Marketing & Communications Manager της ΚΕΑΝ, αναφέροντας σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της REACTION για την ομόφωνη του απόφαση να βραβεύσει την ΚΕΑΝ για την κοινωνική της προσφορά. Η ΚΕΑΝ υπήρξε πάντοτε μια υπεύθυνη επιχείρηση, και σίγουρα μια από τις πρώτες που υλοποίησαν ένα διαχρονικά σημαντικό έργο στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Θεωρούμε υποχρέωση της κάθε εταιρίας να αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον συνεισφέροντας έτσι στην ευημερία της κοινωνίας στην οποία δρα και λειτουργεί.»