Αρχισε και επίσημα στο Παραλίμνι, η λειτουργία των γραφείων του Κινεζικού Ομίλου Jim Chang Global Holding Group.

Η έναρξη λειτουργίας των γραφείων άρχισε με αγιασμό από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου Βασίλειο στη παρουσία συνεργατών και φίλων του Ομίλου.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης ανέφερε ότι με τη λειτουργία των γραφείων της η εταιρεία «επισφραγίζει επίσημα σήμερα την έδρα της στο Παραλίμνι, δημιουργώντας παράλληλα μια διεθνή πλατφόρμα επικοινωνίας υψηλής ποιότητας και επενδυτική γέφυρα μεταξύ Κίνας και Κύπρου για αμφίδρομη αλληλεπίδραση πόρων και υπηρεσιών στην Κύπρο».

Πρόσθεσε ότι η επένδυση που κάνει σε περιοχή του Δήμου Σωτήρας με την ανέγερση ξενοδοχείου, η εταιρεία «μας τιμά ιδιαίτερα αφού οι επενδύσεις μεγάλης εμβέλειας σε ποικιλόμορφα πεδία στην επαρχία Αμμοχώστου συμβάλλουν καταλυτικά στην οικονομική, εμπορική, τουριστική και κοινωνική αναβάθμιση αλλά και προώθηση του τόπου μας».

Στο δικό του χαιρετισμό ο Χριστάκης Τζιοβάνης Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Giovani και συνεταίρος του Κινεζικού Ομίλου, ανέφερε ότι «η επιλογή της ελεύθερης Αμμοχώστου ως έδρα ενός κολοσσού όπως η Jimchang είναι ιδιαίτερα τιμητική και δείχνει την στήριξη της στην τοπική κοινωνία, οικονομία και ανάπτυξη».

Πρόσθεσε ότι οι ιδρυτές της εταιρείας Tommy Chen και Vicky Zheng «αποδεικνύουν περίτρανα σε όλους ότι είναι η ώρα να πιστέψουμε στην επαρχία Αμμοχώστου, να πιστέψουμε ότι είναι η ραχοκοκαλιά της τουριστικής βιομηχανίας και του τομέα ανάπτυξης γης και ότι μπορεί να γίνει κέντρο και για άλλους τομείς όπως η παιδεία, η υγεία και άλλα».

Είπε ακόμα ότι «χρειαζόμαστε ανθρώπους τίμιους, εργατικούς, καινοτόμους και πάνω απ’όλα με αγνή αγάπη προς τον τόπο μας, όπως οι ιδρυτές του Ομίλου Jim Chang Global Holding Group», ενώ διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του Ομίλου Giovani θα είναι κοντά τους «σε κάθε βήμα και θα στηρίζουν τις δραστηριότητές τους στην Κύπρο».

Ο εκ των ιδρυτών του Ομίλου Tommy Chen είπε ότι η εταιρεία ξεκίνησε την επιχειρηματική της παρουσία στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια, πρόσθεσε πως «αυτό δεν θα γινόταν δυνατό χωρίς την ουσιαστική στήριξη και βοήθεια των φίλων και εταίρων μας στο νησί» και σημείωσε ότι «με την κυπριακή ομάδα καθιερώνουμε την παρουσία των επιχειρήσεων μας στο νησί και δημιουργούμε νέο πρότυπο συνεργασίας μεταξύ Κινέζων και Κυπρίων».

Πρόσθεσε ότι προσπαθούμε να επιτύχουμε ένα νέο μοτίβο συνεργασίας που συνδυάζει την ταχύτητα και τα πρότυπα της Κίνας με την υψηλή ποιότητα και απαιτήσεις της Κύπρου, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ώστε οι άνθρωποι που έρχονται στην Κύπρο για τις διακοπές τους να απολαμβάνουν ιδιαίτερη εξυπηρέτηση και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Από την πλευρά της η Vicky Zheng χαρακτήρισε «σημαντική» τη χθεσινή μέρα αφού όπως είπε άρχισαν και επίσημα την λειτουργία τους τα γραφεία του Ομίλου στο Παραλίμνι και σημείωσε πως από τη στιγμή που η εταιρεία ξεκίνησε τη βιομηχανική της παρουσία στην Κύπρο έτυχε βοήθειας και υποστήριξης από τους εταίρους, φίλους και συνεργάτες της στο νησί.

Πρόσθεσε πως «αισθανόμαστε βαθιά τη φιλοξενία του Κυπριακού λαού», είπε πως όραμα του Ομίλου, ως Κινεζικός εταίρος με νέα επιχειρηματική φιλοσοφία, εξαιρετικό αγωνιστικό πνεύμα και επαγγελματικές υπηρεσίες, είναι «να αναπτυχθούμε και να επεκταθούμε σε μια κοινή πορεία» σημειώνοντας πως «προσβλέπουμε να συμμετέχουμε ενεργά στην κοινωνική ευημερία του τόπου».