Στα πλαίσια των δράσεων του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με αφορμή την παγκόσμια μέρα άγριας ζωής, χλωρίδας και πανίδας, η KPMG Κύπρου συμμετείχε ως χορηγός στην δεντροφύτευση «Plant-a-Tree» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Γερμασόγεια Λεμεσού, από το Δήμο Γερμασόγειας και την εταιρεία μόδας PAT, στις 3 Μαρτίου 2018.

Οι διοργανωτές μοίρασαν τους συμμετέχοντες σε ομάδες σε 12 προκαθορισμένα πάρκα, με σκοπό να φυτέψουν περίπου 1000 δεντράκια σε μια έκταση 5 χιλιομέτρων (από το φράγμα Γερμασόγειας μέχρι και λίγα μέτρα από τη θάλασσα), μεταξύ των Δήμων Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε το απόγευμα στο χώρο στάθμευσης του ποταμού Γερμασόγειας με μουσική, χορό και επίδειξη μόδας, η οποία είχε θέμα το πράσινο και την αναγέννηση της φύσης την άνοιξη.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται, η KPMG αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί και εργάζεται με σκοπό τη συνεχή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής στην Κύπρο.