Η Pafilia Property Developers, παρουσιάζει δύο νέα, πολυτελή έργα στη Λεμεσό, το Vetro Suites και το Amathos Residenses. Οι δύο οικιστικές αναπτύξεις διαθέτουν κομψά διαμερίσματα και βρίσκονται σε προνομιούχες τοποθεσίες, ενισχύοντας έτσι την στρατηγική ανάπτυξη της Pafilia στην κοσμοπολίτικη αυτή πόλη.

Το Vetro Suites αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εντυπωσιακή γκάμα αναπτύξεων της Pafilia. Βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, με εκπληκτική θέα της πόλης και της γύρω περιοχής και σε απόσταση μόνο λίγων λεπτών από την παραλία και τα πεντάστερα ξενοδοχεία της πόλης. Το έργο αποτελείται από 10 πολυτελή διαμερίσματα των 2 και 3ων υπνοδωματίων, ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ιδιοκτήτες ανοιχτούς χώρους διαβίωσης και μεγάλες βεράντες, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν στο έπακρο το υπέροχο μεσογειακό τοπίο. Το Vetro Suites περιβάλλεται από ένα μεγάλο φάσμα υποδομών και επιλογών, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Το Amathos Residences, που βρίσκεται σε προνομιούχα τοποθεσία στη Γερμασόγεια, αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεχόμενη αφοσίωση της Pafilia στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας ακινήτων, με μοντέρνο, πολυτελή σχεδιασμό και με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το έργο αποτελείται από 11 διαμερίσματα υψηλής αισθητικής 1, 2 και 3 υπνοδωματίων, με κομψό εξωτερικό σχεδιασμό και κοινόχρηστη πισίνα. Συνδυάζοντας μοντέρνα αρχιτεκτονική και πολυτελείς λεπτομέρειες, κάθε διαμέρισμα διαθέτει το δικό του τζάκι και συνδυάζει άψογα τα φυσικά υλικά με υψηλής ποιότητας τελειώματα. Το Amathos Residences επίσης βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία και τις απαραίτητες υπηρεσίες.

Η Marketing Manager της Pafilia Property Developers, Michelle Taliotou, δήλωσε: «Tο Vetro Suites και το Amathos Residences ενδυναμώνουν το πρωτοποριακό χαρτοφυλάκιο αναπτύξεων της Pafilia, το οποίο επεκτείνεται συνεχώς στη Λεμεσό. Τα δύο αυτά έργα αντανακλούν τη δέσμευση μας για ανάπτυξη μοντέρνων κατοικιών στην πόλη και αποτελούν παράλληλα μια εξαιρετική επένδυση».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Pafilia: www.pafilia.com