Η Staroil Cyprus στηρίζει την προσπάθεια του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσίας για οικονομική στήριξη του Ιδρύματος Φίλων Ατόμων με Αλτσχάιμερ μέσω της παρουσίασης του διάσημου έργου της Γιασμίνα Ρεζά «ART». Πιστή στην δέσμευση της για την ενίσχυση, στον βαθμό του δυνατού, δράσεων και πρωτοβουλιών με κοινωνικό πρόσημο, η εταιρεία, είναι εκ των χορηγών των παραστάσεων που θα διεξαχθούν το τριήμερο 16-18 Μαΐου 2018, στο Σατιρικό Θέατρο.

Η κωμωδία-φαινόμενο του 20ου αιώνα όπως την έχουν χαρακτηρίσει οι Times του Λονδίνου, έκανε πρεμιέρα στο Βερολίνο και έκτοτε έχει ανεβεί σε θεατρικές σκηνές σε όλο τον κόσμο ενώ ήταν για επτά συναπτά έτη στο West End του Λονδίνου. Εμπνευσμένη από την εμπορική -πολιτιστική τρέλα της μοντέρνας τέχνης των 90’s, η παράσταση, είναι μια καυστική συζήτηση τριών φίλων με φόντο ένα άσπρο πίνακα, όπου η επιχειρηματολογία περί τέχνης εξελίσσεται σε έναν ξεκαρδιστικό, διαπροσωπικό πόλεμο.

O Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL, κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να είμαστε ανάμεσα στους υποστηρικτές της ευγενούς αυτής πρωτοβουλίας. Είναι μια προσπάθεια για τη στήριξη ενός Ιδρύματος με σημαντικό και πολύτιμο έργο την οποία που προτρέπω τους πολίτες να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν. Θα χουν άλλωστε και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική παράσταση.»

Οι παραστάσεις θα διεξαχθούν στο Σατιρικό Θέατρο στις 16, τις 17 και τις 18 Μαΐου στις 20:00. Τα εισιτήρια για τις παραστάσεις πωλούνται προς 15 Ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Ίδρυμα Φίλων Ατόμων με Αλτσχάιμερ. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 99401358.