Η ΜΜ Makronisos Marina Ltd ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας για τη δεύτερη φάση των κατασκευαστικών έργων της Μαρίνας Αγίας Νάπας με τις εταιρείες TERNA S.A. και TERNA Overseas Ltd που δραστηριοποιούνται στην εκτέλεση δημόσιων και ιδιωτικών έργων μεγάλου προϋπολογισμού και σύνθετης τεχνογνωσίας.

Το συμβόλαιο ανάθεσης υπογράφηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2018 από τον κ. Σταύρο Καραμοντάνη, Διευθύνων Σύμβουλο της ΜΜ Makronisos Marina Ltd, και τους κ.κ. Θανάση Παπαδόπουλο, Τεχνικό Διευθυντή της TERNA Overseas Ltd και Μάνο Βραΐλα, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TERNA S.A. Η συμφωνία αφορά στις οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις του έργου.

Συνολικά η κτηριακή ανάπτυξη της Μαρίνας Αγίας Νάπας περιλαμβάνει δύο εντυπωσιακούς πύργους απαράμιλλης αρχιτεκτονικής -ύψους άνω των 100 μέτρων έκαστος- με 190 διαμερίσματα, 29 επαύλεις πολυτελείας -κάποιες από τις οποίες επί τεχνητού νησιού- καθώς και διάφορες υποδομές για εμπορικές χρήσεις και χρήσεις αναψυχής για το ευρύ κοινό.

Παράλληλα συνεχίζονται κανονικά και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα οι εργασίες της πρώτης φάσης του έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 και αφορά στην κατασκευή των λιμενικών έργων και έργων υποδομής.

Το έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας δεν αποτελεί ένα απλό έργο ανάπτυξης ακινήτων, αλλά μαγνήτη διεθνούς εμβέλειας για τους πλέον απαιτητικούς αναζητητές πολυτελούς διαβίωσης και χαλάρωσης. Η Μαρίνα Αγίας Νάπας φιλοδοξεί, με την ολοκλήρωσή της, να αναβαθμίσει τον χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής στην οποία αναπτύσσεται και να αποτελέσει κινητήριο δύναμη για περαιτέρω αναπτύξεις.