Η ΚΕΑΝ, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της Europa Donna Κύπρου που έχει πρωτοστατήσει στα θέματα ενημέρωσης, πρόληψης, στήριξης και προώθησης των δικαιωμάτων των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, στηρίζει διαχρονικά και σταθερά το έργο της.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΕΑΝ υλοποιεί κάθε χρόνο σειρά στοχευμένων δράσεων προς στήριξη του αγώνα εναντίον του καρκίνου του μαστού, με επίκεντρο τη συμμετοχή της -ως διαχρονικός χορηγός- στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, την ετήσια παγκύπρια πορεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Πρόσφατα, επίσης, η ΚΕΑΝ προχώρησε σε οικονομική εισφορά αξίας δύο χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυση των προγραμμάτων της Europa Donna.

«Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η άσκηση και η υγιεινή διατροφή συμβάλλουν στην καλή υγεία, γι’ αυτό και μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΕΑΝ, αλλά και με τα προϊόντα μας, που είναι βασισμένα σε φυσικές πρώτες ύλες, ενθαρρύνουμε την ισορροπημένη διατροφή, στηρίζοντας παράλληλα πρωτοβουλίες που προστατεύουν γενικότερα την υγεία και προάγουν την ποιότητα ζωής», δήλωσε Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, προσθέτοντας: «Το έργο που επιτελεί η EUROPA DONNA Κύπρου είναι αξιοθαύμαστο, γι’ αυτό και η ΚΕΑΝ από την αρχή το στηρίζει, αναγνωρίζοντας τη σημασία και την αποτελεσματικότητά του ιδιαίτερα στη πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Europa Donna Κύπρου και τα δωρεάν προγράμματα που παρέχει έχουν άμεσο όφελος σε ασθενείς και έχουν προσφέρει ανακούφιση».

Η ΚΕΑΝ ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1949 με την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και σήμερα το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, πάντα με βασικό της μέλημα τον υγιεινό τρόπο ζωής.