Το Gap, το αμερικάνικο brand ρουχισμού, ανακοινώνει τη γιορτινή του καμπάνια “Meet Me In The Gap”, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Grammy, τραγουδιστή και στιχουργό της R&B μουσικής, Leon Bridges. Μαζί με μια ομάδα ατόμων και την μαγνητική ενέργεια που τους διακατέχει, τραγουδούν και χορεύουν όλοι μαζί αποτυπώνοντας το εορταστικό πνεύμα. Η φετινή γιορτινή καμπάνια έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως αντιστάθμισμα στα ακραία φαινόμενα της εποχής μας, μεταδίδοντας την αγάπη και προωθώντας μια θετική αλλαγή για να αποδείξει ότι το να νιώθεις καλά και να κάνεις καλό, πάνε μαζί.

Ο Bridges, που πρωταγωνιστεί στο βίντεο της καμπάνιας, χορεύει με ρυθμό σε ένα άδειο χώρο που ζωντανεύει με τα τεράστια crazy stripes του Gap που ενώνονται για να σχηματίσουν ένα μονοπάτι, οδηγώντας μας σε μια διαδρομή καλοσύνης και γενναιοδωρίας. Την επιμέλεια του βίντεο είχε ο γνωστός σκηνοθέτης μουσικών clips, Emil Nava, μέσω του οποίου επιδιώκει να αποτυπώσει τη μαγεία των εορτών με όλα τα μέλη να φοράνε την denim συλλογή του Gap μαζί με πολύχρωμα πουλόβερ και φωτεινές ρίγες. Μέσα από την ερμηνεία του τραγουδιού “Now That We Found Love” που γνωρίσαμε αρχικά όλοι από τους Heavy D & The Boyz, ο Bridges δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα η οποία συνοδεύεται από χορευτικές κινήσεις από όλα τα μέλη του καστ.

«Η μουσική, ο χορός, η μόδα και το προσωπικό στυλ είναι στοιχεία που με παθιάζουν στη ζωή μου, επομένως η συνεργασία με το Gap για αυτή την καμπάνια η οποία συμπεριλαμβάνει όλα αυτά τα στοιχεία είναι πραγματικά φοβερή» δήλωσε ο Bridges. «Μεγάλωσα βλέποντας τις εκπληκτικές μουσικές καμπάνιες του Gap, επομένως το να πρωταγωνιστώ σε μια από αυτές είναι για μένα εξωπραγματικό. Το γεγονός ότι οδηγώ το brand στην εορταστική του σεζόν, και ιδιαίτερα με ένα τραγούδι το οποίο συνδέεται με την αγάπη, είναι ονειρικό».

«Για το Gap, οι εορτές είναι συνυφασμένες με την προσφορά και τη συνένωση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ιδιαίτερα φέτος θέλουμε όλους να νιώσουν το συναίσθημα της αγάπης και να απογειώσουμε τα πνεύματα με την αρμονική και 90’s εκδοχή που εκπέμπει ο Leon» δήλωσε σχετικά ο Chief Marketing Officer της Gap, Craig Brommers. «Η σόουλ φωνή του Leon και ο χαρισματικός ρυθμός του, ντυμένος με τις εικονικές ρίγες του Gap, δημιουργούν αναμφισβήτητα μια θετική ενέργεια, έχοντας ως στόχο να μεταδώσουμε μαζί το συναίσθημα της αγάπης».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια “Meet Me in the Gap”, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: gap.com.