Η κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Κύπρου, mycyprusinsider.com, γιορτάζει τα 2 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του με ένα πρωτοποριακό διαγωνισμό, προσφέροντας στους αφοσιωμένους αναγνώστες της την ευκαιρία να ψηφίσουν τα 10 αγαπημένα τους τοπία στην Κύπρο (topten2017.mycyprusinsider.com), με τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα ευρύ φάσμα βραβείων.

Με την επιτυχία της ιστοσελίδας σε όλη την Κύπρο και πέραν από αυτή να είναι πλέον δεδομένη, ως αποτέλεσμα του στοχευμένου και μοναδικού της περιεχομένου που παρέχει εναλλακτικές και σε βάθος γνώσεις σχετικά με τη ζωή στο νησί, η ομάδα του My Cyprus Insider έχει προχωρήσει στο σχεδιασμό ενός διαδραστικού διαγωνισμού που σε συνεργασία με τους αναγνώστες θα αναδείξει μερικά από τα καλύτερα σημεία του νησιού. Από ονειρεμένες παραλίες και εκπληκτικά εθνικά πάρκα, σε ιστορικές εκκλησίες και μοντέρνα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα, οι αναγνώστες καλούνται να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τοπίο σε κάθε κατηγορία.

«Θεωρήσαμε πως είναι ώρα να δώσουμε τα ηνία στο κοινό και να τους αφήσουμε να διαλέξουν τα κορυφαία τοπία στην Κύπρο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την πολύτιμη εμπλοκή των αναγνωστών μας και αυτός είναι ο τρόπος μας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την υποστήριξη που λαμβάνου αυτά τα δύο χρόνια που επέτρεψε στην ιστοσελίδα μας να εξελιχθεί», δήλωσε η Αρχισυντάκτρια του My Cyprus Insider, Ζωή Χριστοδουλίδου.

«Από το ξεκίνημά μας, ένας από τους κύριους στόχους της ιστοσελίδας ήταν να βοηθήσει στην ενίσχυση του τουρισμού και των εναλλακτικών εκδρομών στο νησί. Αυτό ήταν εξάλλου και το όραμα του Ομίλου επικοινωνίας Action Global Communications, στον οποίο υπάγεται η ιστοσελίδα My Cyprus Insider. Αναδεικνύοντας τα αξιοθέατα του τόπου μας στους ταξιδιώτες, με μια εντελώς νέα όψη, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα προωθηθούν σε μεγάλο βαθμό διαδικτυακά, ενθαρρύνοντας περαιτέρω τους επισκέπτες από όλες τις γωνιές του πλανήτη να εξερευνήσουν όλα όσα η Κύπρος έχει να προσφέρει, πέραν από τον ήλιο και τη θάλασσα».

Ο διαγωνισμός του My Cyprus Insider για τα 2 χρόνια παρουσίας του θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο διαγωνισμό επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: topten2017.mycyprusinsider.com

 

IMG_1