Η επαναστατική σύνθεση του Dixan Clean & Smooth κατάφερε να αποσπάσει ένα από τα τέσσερα τιμητικά βραβεία, στα φετινά 5α INBusiness Grocery Retail Awards που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ανωτερότητα του Dixan στην κατηγορία των απορρυπαντικών.

Το βραβείο παρέλαβαν, εκ μέρους της εταιρείας GPM Henkel Ltd, η Κυριακή Σάββα, Senior Brand & Trade Manager, Laundry Care και ο Ανδροκλής Οικονομίδης, Key Accounts Manager Laundry, Home Care & Beauty Retail Cyprus.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο κος Οικονομίδης τόνισε ότι η βράβευση του Dixan Clean & Smooth αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας της εταιρείας να παρέχει προϊόντα τα οποία βοηθούν και συμβάλουν έμπρακτα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των καταναλωτών, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους και μια ξεχωριστή θέση στο καλάθι των αγορών τους.

Όπως σημείωσε η κα. Σάββα, «Το νέο Dixan Clean & Smooth, είναι ένα επαναστατικό και καινοτόμο προϊόν το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από τους καταναλωτές. Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, το Dixan Clean & Smooth αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των απορρυπαντικών αφού εγγυάται τέλεια καθαριότητα ενώ παράλληλα διευκολύνει το σιδέρωμα.»

Η πρωτοποριακή σύνθεση του Dixan Clean & Smooth, επιτρέπει στις ίνες των ρούχων να διατηρούν το σχήμα τους κατά την πλύση με αποτέλεσμα τη μείωση του τσαλακώματος, ελαττώνοντας έτσι σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο σιδερώματος «αφήνοντας» χρόνο για τα σημαντικά!