Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και η Πρεσβεία του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Κύπρο, με την υποστήριξη του Τμήματος Περιβάλλοντος, Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος και η Υπηρεσία Βιομηχανίας, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα την εφαρμογή των αρχών της «κυκλικής οικονομίας» και τα οφέλη για τις επιχειρήσεις.

Προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η κα Suzanne Kuiper, Senior Sustainability Expert, KPMG Netherlands. Η εξαιρετική αυτή ομιλήτρια από την Ολλανδία είναι εξειδικευμένη στα θέματα κυκλικής οικονομίας και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών από πολλούς διαφορετικούς κλάδους και βιομηχανίες.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων/οργανισμών που επιθυμούν να εμπνευστούν και να ενημερωθούν για τα θέματα της κυκλικής οικονομίας.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στη διάλεξη μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2019, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/YFQD4VWeps8767uK8