Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) τη Cyta, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα την «Οικο-καινοτομία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)». Οι επιχειρήσεις και η καινοτομία μπορούν να δημιουργήσουν αειφόρες λύσεις για την καλύτερη χρήση πολύτιμων πόρων και τη μείωση των αρνητικών παρενεργειών της οικονομίας μας στο περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για εθνικά προγράμματα χρηματοδότησης για την καινοτομία, αλλά και για παραδείγματα και καλές πρακτικές κυπριακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα θέματα παραγωγής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών σχετικών με την οικο-καινοτομία.

Η Hμερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2019 (8.30-13.30) στο αμφιθέατρο της Cytaστη Λευκωσία και απευθύνεται σε στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και νέους επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για θέματα οικο-καινοτομίας.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σύνδεσμο: https://forms.gle/MvT5CDPVR5pwsZFx6

*Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου SMecoMP «A knowledge Alliance in Eco-Innovation Entrepreneurship to Boost SMEs Competitiveness».