Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων διοργανώνει με τη συνεργασία του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ημερίδα παρουσίασης των κρατικών σχεδίων στήριξης των επιχειρήσεων για προώθηση του εμπορίου προϊόντων και υπηρεσιών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου μεταξύ 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. στα γραφεία της ΟΕΒ, Λεωφόρος Ακροπόλεως 2 και Γλαύκου / 1ος όροφος, στη Λευκωσία.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων τα πιο κάτω Σχέδια Ενίσχυσης (προϋπολογισμός, επιλογή, προθεσμία υποβολής αιτήσεων, απαραίτητα έντυπα κλπ).

  • «Σχέδιο Eνισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) για Κυπριακές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Βιομηχανικών Προϊόντων, για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό».
  • «Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) προς Κυπριακές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Γεωργικών Προϊόντων, για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό».
  • «Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) σε Κυπριακές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών, για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό».
  • «Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) σε Κυπριακές Επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού, στις οποίες το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας συμμετέχει με κρατικό περίπτερο»

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει συζήτηση και οι εκπρόσωποι του Υπουργείου θα απαντήσουν σε απορίες των παρευρισκόμενων.

Για συμμετοχή, θα πρέπει να συμπληρώσετε την πιο κάτω Δήλωση Συμμετοχής και την αποστείλετε στα γραφεία της ΟΕΒ (info@oeb.org.cy, panastasiou@oeb.org.cy), φαξ 22669459).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ