Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και τo Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), σας προσκαλούν σε Εκδήλωση με θέμα: «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Ενημερωθείτε τώρα για τις υπηρεσίες υποστήριξης και χρηματοδότησης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2013, από τις 09.00 π.μ. μέχρι τις 17.00 μ.μ. στη Λευκωσία (Ξενοδοχείο Holiday Inn). Η Εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των πανευρωπαϊκών εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και έχει στόχο την ενημέρωση για τις υπηρεσίες υποστήριξης που προσφέρονται προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Κύπρο, για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού φορέων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, συγκεντρωμένων σε ένα χώρο, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ενημερωθούν τόσο μέσα από τις παρουσιάσεις όσο και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις, για τις υπηρεσίες που προσφέρονται προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που περιλαμβάνει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης, την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία, την εκπαίδευση και το ανθρώπινο δυναμικό, τη διεθνή επιχειρηματική δικτύωση και συνεργασία καθώς επίσης και την παραγωγικότητα και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην Εκδήλωση θα μιλήσει ο Δρ Sobhi Basheer από το Ισραήλ με θέμα: «Creating an innovative high technology start-up». Ο Δρ Sobhi Basheer είναι Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας TransBiodiesel.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που συντονίζεται από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας και στοχεύει στην προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη καθώς και στην παροχή πληροφόρησης για τη διαθέσιμη υποστήριξη που προσφέρεται σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Αυτός ο πανευρωπαϊκός θεσμός έχει στόχο να διευκολύνει τους υφιστάμενους και μελλοντικούς επιχειρηματίες να εξεύρουν πληροφορίες, συμβουλές, υποστήριξη και ιδέες που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους.

Η είσοδος στην Εκδήλωση για το κοινό είναι ελεύθερη. Βρείτε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γιώργο Χρίστου στο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (22205030) και τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομήχανων (22665102).