Η καταρχήν συμφωνία της Κυβέρνησης με την Τρόικα και η σύντομη υπογραφή της, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι μια θετική εξέλιξη που θέτει τα θεμέλια για αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων της οικονομίας και των πολιτών.

Η σοβαρότητα και το μέγεθος των προβλημάτων και η καταθλιπτική ψυχολογία των πολιτών που είχαν φτάσει σε κρίσιμο επίπεδο τις τελευταίες μέρες, μπορούν πλέον να αφεθούν στο παρελθόν και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Με την υπογραφή και αλλά και την πιστή εφαρμογή του μνημονίου, η Κύπρος και οι πολίτες της ανασηκώνουν τα μανίκια και ρίχνονται με πείσμα σε σκληρή και επίπονη εργασία για να επανέλθουμε το συντομότερο σε τροχιά οικονομικής ανάκαμψης και κοινωνικής ευημερίας.

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) μέσα στο πλαίσιο αυτό θα συμβάλει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της στην κοινή προσπάθεια της Κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.