Κυριάκος Κυριάκου και Σταύρος Φλωρίδης είναι τα δύο νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒ.

Κυριάκος Κυριάκου: Ο κ. Κυριάκος Κυριάκου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1977. Είναι νυμφευμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι πτυχιούχος στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές από το Πανεπιστήμιο του Manchester στo Ηνωμένο Βασίλειο, και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη διαχείριση τεχνολογίας.

Με την επιστροφή του στην Κύπρο το 2001 εργάστηκε στην εταιρεία Nextech Ltd ως Σύμβουλος Πωλήσεων για δυο χρόνια. Ακολούθως δούλεψε στην εταιρεία Mechatronic Ltd ως Σύμβουλος Πωλήσεων για σχεδόν 2 χρόνια.

Το 2005 συνέχισε την καριέρα του στην εταιρεία NCR Cyprus Ltd ως σύμβουλος πωλήσεων και από το 2010 ως διευθυντής πωλήσεων. Από το 2013 μέχρι σήμερα κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή στην ΝCR Cyprus Ltd.

Σταύρος Φλωρίδης: Ο Σταύρος Φλωρίδης είναι ο Sales & Client Engagement Manager και Authorized Representative της AIG Europe Ltd στην Κύπρο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ασφαλιστική βιομηχανία στις ΗΠΑ και τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στην AIG σε διάφορες διευθυντικές θέσεις. Έχει σπουδάσει στη Νέα Υόρκη με BSc in Business από το City University of New York.

Είναι Μέλος στα ΔΣ του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκινήτων Οχημάτων και της Κοινοπραξίας Ασφαλιστών Οχημάτων. Επίσης είναι μέλος του ΔΣ του Κυπρο-Αμερικάνικου Συνδέσμου (AmCham).

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη είναι νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών.