Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ενημερώνει για την αποκλειστική συνεργασία με το World Trade Center Cyprus (WTC) για συμμετοχή επιχειρήσεων-Μελών της ΟΕΒ ως εκθέτες Κυπριακών προϊόντων στη «Διεθνή Εμπορική Έκθεση» που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Nanan Chenggong – Quanzhou, Fujian της Κίνας στις 28-30 Νοεμβρίου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση καθώς και για τις δωρεάν παροχές (π.χ. διαμονή, περίπτερο, διακίνηση, κλπ) προς τις επιχειρήσεις που θα βρίσκονται κάτω από το περίπτερο “Made in Cyprus” περιγράφονται στην επιστολή του WTC. Διευκρινίζεται ότι στο Κυπριακό περίπτερο μπορούν να συμμετάσχουν μόνον επιχειρήσεις με Κυπριακά προϊόντα. Το WTC θα χρεώνει €150 / επιχείρηση για τις υπηρεσίες logistics που θα προσφέρει στους συμμετέχοντες. Το ποσό θα επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής.

Στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εμπορίου του Υπουργείου Ενέργειας υπάρχουν πληροφορίες για τα κρατικά σχέδια χορηγιών για συμμετοχή επιχειρήσεων σε εκθέσεις του εξωτερικού (με δικά τους έξοδα) τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για κάλυψη εξόδων όπως αποστολή εμπορευμάτων, εκτελώνιση, αεροπορικό εισιτήριο, κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν απευθείας με το WTC Cyprus (κα Στυλιάνα Ποντίκη-Drege, Operations Manager τηλ. 25588116, styliana.drege@wtchcy.org) το αργότερο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2014. Θα πρέπει επίσης να κοινοποιήσετε τη δήλωση συμμετοχής σας και στην ΟΕΒ (κ. Μιχάλη Γρηγορίου, τηλ. 22665102, mgregoriou@oeb.org.cy).

Προτρέπουμε τα μέλη της ΟΕΒ να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, η οποία αποτελεί την απαρχή των δραστηριοτήτων εξωστρέφειας της Ομοσπονδίας και μάλιστα σε μια αγορά με τεράστια προοπτική.