Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το American College προσφέρουν υποτροφίες σε μέλη της ΟΕΒ για παρακολούθηση του μεταπτυχιακού τους προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) ως ακολούθως:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει 8 μερικές υποτροφίες για παρακολούθηση του προγράμματος MBA για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Οι 6 υποτροφίες θα είναι με έκπτωση 20% επί των διδάκτρων και οι 2 υποτροφίες με έκπτωση 50%. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ms Julie Boyadjian, MBA Programme Manager στο τηλ. 22841671.

AmericanCollege
Το American College προσφέρει 3 μερικές υποτροφίες ενός έτους ύψους 50% επί του συνολικού ποσού διδάκτρων αξίας €4050 έκαστη για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Οι υποτροφίες ισχύουν για εγγραφές που θα γίνουν για το χειμερινό εξάμηνο 2012. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δρ Άδωνι Αμερικάνο, Διευθυντή Εισδοχής Φοιτητών στο τηλ. 22661122.