Στις 20 Μαΐου η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (Κυ.Συ.Δ.Α.Δ.) εορτάζουν τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού όπως αυτή έχει επίσημα καθιερωθεί από τον European Association for People Management.

Το μότο της σχετικής καμπάνιας για φέτος είναι “HR connecting people and organisations” και στοχεύει στην ανάδειξη της συνεισφοράς των επαγγελματιών Ανθρώπινου Δυναμικού που εργάζονται σκληρά για να στηρίξουν τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και προκλήσεις που έχει επιφέρει η κρίση της πανδημίας.

Στο πλαίσιο των εορτασμών, σας καλούμε στην 8η Συνάντηση του Δικτύου Επαγγελματιών Εργασιακών Σχέσεων και Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (SLRNetwork) η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Ζοοm με εισηγητές τους Dr. David S. Cohen και Mr. Gil Cohen οι οποίοι θα παρουσιάσουν το θέμα: “Strengthening Your Employee Experience Through COVID-19 and Beyond”

Το διαδικτυακό σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν στους συμμετέχοντες, και αποτελεί μέρος των δράσεων του συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ε.Ε. με τίτλο «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις, Σύγχρονες Επιχειρήσεις».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Ώρα: 16:00 – 17:30
Zoom Webinar
Meeting ID: 836 6690 4731
https://us02web.zoom.us/j/83666904731

Περισσότερες πληροφορίες και σύντομα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του συγχρηματοδοτούμενου έργου: http://slr.com.cy/events/