Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας διοργανώνουν σε συνεργασία με την ΟΕΒ, Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ στο Μπακού, Αζερμπαϊτζάν, στις 19 Σεπτεμβρίου 2019, με σκοπό την ευρεία προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και του Αζερμπαϊτζάν.

Το πρόγραμμα της Αποστολής έχει ως εξής:

• 17-18 Σεπ. 2019: Αναχώρηση από Λάρνακα για Μπακού (UIA μέσω Κιέβου)
  • 19 Σεπ. 2019: Φόρουμ και Επιχειρηματικές Συναντήσεις (Four Seasons Hotel Baku)
  • 20 Σεπ. 2019: Αναχώρηση από Μπακού για Λάρνακα (UIA μέσω Κιέβου)

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους τομείς των Επαγγελματικών Υπηρεσιών, το Νομοθετικό και Φορολογικό Σύστημα, τη χρήση της Κύπρου ως Βάσης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, καθώς και στον τομέα των Ακινήτων.

Συμμετοχές εταιρειών από άλλους τομείς είναι επίσης αποδεκτές. Θα καταβληθούν ίσες προσπάθειες για διευθέτηση επιχειρηματικών συναντήσεων και γι’ αυτές τις εταιρείες.

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη, ούτως ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος στους διοργανωτές για να διευθετήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής ηλεκτρονικά, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, πατώντας ΕΔΩ. Για καλύτερη οργάνωση, θα πρέπει να σημειωθεί η ένδειξη «ΟΕΒ» στο πεδίο «Additional Notes».

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται με πληρωμή στην ΟΕΒ. Το ποσό αυτό θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προετοιμασίας, προβολής και διαφήμισης της Αποστολής και των συμμετεχόντων. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.

Το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:

• €300 Για τα μέλη του ΚΕΒΕ ή/και τα μέλη των Διμερών Επιχειρηματικών Συνδέσμων που λειτουργούν κάτω από την αιγίδα του ΚΕΒΕ ή/και μέλη της ΟΕΒ (ανά εταιρεία, όχι ανά συμμετέχοντα)
  • €400 Για μη μέλη (ανά εταιρεία, όχι ανά συμμετέχοντα)