Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει στη Λευκωσία μεταξύ 10 – 12 Οκτωβρίου, 2019 Επιχειρηματικό Φόρουμ προώθησης της συνεργασίας μεταξύ Κυπριακών και Ιορδανικών Επιχειρήσεων. Το Φόρουμ πραγματοποιείται από την ΟΕΒ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Πρεσβείας της Ιορδανίας στην Κύπρο, του Υφυπουργείου Τουρισμού, του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων και του Κύπρο – Ιορδανικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου.

Σημειώνεται, ότι την Ιορδανική αποστολή στην Κύπρο θα συνοδεύσει ο Πρόεδρος του Ιορδανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και μέλος της Γερουσίας της Ιορδανίας κος Nael Al Kabarity.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Δήλωσης Συμμετοχής είναι η 4η Οκτωβρίου 2019. Δήλωση Συμμετοχής μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στη σελίδα https://forms.gle/FJwoFeVsZzhgZuCV6 την οποία θα συμπληρώσουν όλοι οι συμμετέχοντες ώστε να μπορέσει η ΟΕΒ να διευθετήσει τις κατάλληλες συναντήσεις μεταξύ των επιχειρηματιών από τις δύο χώρες.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στο Φόρουμ είναι δωρεάν.

Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22665102.