Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), κ. Παναγιώτη Σεντώνα και του Εκτελεστικού Διευθυντή, κ. Μενέλαου Μενελάου, ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), κ. Μιχάλης Αντωνίου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Youth Makerspace στη Λάρνακα, μαζί με την Προϊστάμενη του Γραφείου του, κα Γιούλα Γυψιώτη και τον κ. Μάρκο Καλλή, Λειτουργό Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Οικονομίας της ΟΕΒ.

Οι κ.κ. Σεντώνας, Μενελάου και η κα Έλενα Καλλή, Λειτουργός Νεολαίας, παρουσίασαν τις δραστηριότητες, τους χώρους και τον υψηλού επιπέδου και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που παρέχεται στους νέους (όπως 3D printers, laser cutters, drones, virtual reality, ρομποτική, arduino, rasberry pi κ.α.) για την ανάπτυξη και υλοποίηση πρωτότυπων επιχειρηματικών ιδεών που τελικό στόχο έχουν την ενδυνάμωση των νέων μας.

Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τις γνώσεις, τη φαντασία, την αγάπη και τον ενθουσιασμό με τον οποίο έχει αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια από το προσωπικό του ΟΝΕΚ αλλά και την αρχιτεκτονική και τους χώρους του παλιού αρχοντικού στον οποίο στεγάζεται το Youth Makerspace, σε συνδυασμό με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον στην «καρδιά» της αστικής Λάρνακας.