Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), αναγνωρίζοντας την πολυετή πολυσχιδή προσφορά του τέως Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρίστου Πατσαλίδη στην οικονομία του τόπου, παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του στις 24 Ιουλίου σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Εις ένδειξη εκτίμησης της επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Γιώργος Πέτρου επέδωσε εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής στον κ. Πατσαλίδη τιμητική πλακέτα.

Επιδίδοντας την πλακέτα ο κος Πέτρου σημείωσε την αγαστή συνεργασία μεταξύ της ΟΕΒ και του Υπουργείου Οικονομικών στα 17 χρόνια που ο κ. Πατσαλίδης υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής και εξήρε τον ρόλο και το έργο του, αναφερόμενος ιδιαίτερα στην επιτυχημένη προετοιμασία της χώρας για την ομαλή ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη. Ο κ. Πέτρου υπογράμμισε την βεβαιότητα του ότι μετά την αφυπηρέτηση του, ο κ Πατσαλίδης θα συνεχίσει να υπηρετεί τον τόπο από άλλα μετερίζια.

Στην αντιφώνηση του ο κ. Πατσαλίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΕΒ και αναφέρθηκε στις προκλήσεις, τους κινδύνους αλλά και τις προοπτικές της Κυπριακής οικονομίας κατά την τρέχουσα συγκυρία.