Με πρόσκληση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) κ. Γιώργου Πέτρου, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συμμετείχε με υψηλόβαθμα Στελέχη του Κόμματος σε τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Κατά την συνεδρίαση ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Εκτελεστικής της ΟΕΒ ενημέρωσαν τον κ. Νεοφύτου και τους συνεργάτες του, για την κατάσταση στην οικονομία και συζήτησαν μαζί του τις σημαντικότερες προκλήσεις της παρούσας φάσης.

Ο κ. Πέτρου ευχαρίστησε τον κ. Νεοφύτου για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση της ΟΕΒ και τόνισε την εκτίμηση που ο ίδιος και το Κόμμα του χαίρουν για την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών προκλήσεων, ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους όπως η παρούσα.

Ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε τον κ. Πέτρου για την πρόσκληση και τόνισε την εκτίμηση του για τον εποικοδομητικό ρόλο που διαχρονικά διαδραματίζει η ΟΕΒ και ειδικότερα για την συνεισφορά της στην τιτάνια προσπάθεια για διαχείριση της τρέχουσας κρίσης.

Ανάμεσα στην ηγεσία του ΔΗΣΥ και την ΕΕ της ΟΕΒ, διεξήχθη ζωντανός, ανοικτός και παραγωγικός διάλογος και συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία ΟΕΒ και ΔΗΣΥ θα εντατικοποιηθεί και θα συστηματικοποιηθεί.