Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε ανακοίνωσή της καλεί όλες τις επιχειρήσεις, βιομηχανικές και άλλες, που εξακολουθούν να λειτουργούν παρά το lock down που ξεκίνησε από σήμερα, να μεριμνήσουν για την υποβολή των εργαζομένων τους στα Rapid Tests που θα διενεργεί το επόμενο τριήμερο, 11-13 Ιανουαρίου 2021, το Υπουργείο Υγείας στις Βιομηχανικές Περιοχές παγκυπρίως και σε σημεία της ΑΗΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το πρόγραμμα με τους χώρους στους οποίους θα διενεργούνται τα Rapid Tests Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ανά Βιομηχανική περιοχή και ανά ημέρα.

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο ο έλεγχος των εργαζομένων κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντικός αφού διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την συνέχιση λειτουργίας των επιχειρήσεων και τον ταχύτερο δυνατό περιορισμό της εξάπλωσης του  κορωνοϊού.

Η επιστροφή στην κανονικότητα και η άρση των περιοριστικών μέτρων στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πνεύμα συνεργασίας που η επιχειρηματική κοινότητα καλείται να επιδείξει σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.