Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) δηλώνει έμπρακτα τη στήριξη και συμμετοχή της στην εκστρατεία “Let’s do it, Cyprus!” που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια και στην Κύπρο.

Το “Let’s do it, Cyprus!” αποτελεί μέρος της καμπάνιας Let’s do it! World, μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Ταυτόχρονα, αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα που έχει οργανωθεί ανά το παγκόσμιο.

Η εκστρατεία Let’s Do It! δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2012, μετρώντας πέραν των 100 χιλιάδων εθελοντών, και απαλάσσoντας την Κύπρο από εκατοντάδες τόνους σκουπιδιών, που βρίσκονταν στους δρόμους μας, στις πόλεις μας και στο φυσικό περιβάλλον του τόπου μας! Η εκστρατεία “Let’s do it, Cyprus!” αποτελεί τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση που πραγματοποιείται στο νησί μας. Τον Απρίλιο του 2018 συμμετείχαν στην εκστρατεία περισσότεροι από 46.000 εθελοντές κατατάσσοντας την Κύπρο στις έξι χώρες, μεταξύ 120 χωρών, που καταφέραν την εθελοντική συμμετοχή του 5% του πληθυσμού της χώρας σε αυτή τη δράση.

Η φετινή εκστρατεία καθαρισμού «Let’s Do It! Cyprus – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο» διοργανώνεται από το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together κατά την εβδομάδα 2-7 Απριλίου 2019, με κορύφωση της εκστρατείας την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Η ΟΕΒ στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, θα συμμετάσχει και φέτος στην εκστρατεία “Let’s do it, Cyprus!” και καλεί τα Μέλη της να λάβουν μέρος στην εκστρατεία σε οποιοδήποτε μέρος της Κύπρου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα της ΟΕΒ, η οποία θα συναντηθεί στο Εθνικό Δασικό Πάρκο της Ακαδημίας την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ.