Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (μέλος ΟΕΒ και EOQ) βράβευσε σε ειδική τελετή το νικητή του διαγωνισμού “Cyprus Quality Leader of the Year 2013” κ. Γιώργο Ιεροδιακόνου, Γενικό Διευθυντή της Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανία. Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Ιεροδιακόνου ο πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας
κ. Ανδρέας Ιωαννίδης στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2014 στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανία.

Την τελετή βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων κ. Χρ. Μιχαηλίδης, η πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης κα Κικούλα Κότσαπα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης κ. Παύλος Φωτιάδης, στελέχη επιχειρήσεων και μέλη / συνεργάτες του Συνδέσμου.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας ως μέλος και εθνικός αντιπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) διοργάνωσε για 2η χρονιά το διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year».Το βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος  επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality Manager) που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του. Ο «Quality Leader of the Year» είναι θεσμός που καθιερώθηκε από τον EOQ και βάσει της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο European Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Αντιπροσώπους – Μέλη του EOQ.

Η επιλογή του νικητή έγινε λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα προσωπικά επιτεύγματα του
Γ. Ιεροδιακόνου όσο και την συμβολή του στην προώθηση της έννοιας της Ποιότητας και στην επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων στην Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανία. Η ευθυγράμμιση όλων των επιμέρους τμημάτων στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων μέσω του προσδιορισμού συγκεκριμένων ετήσιων στόχων  και δεικτών (KPIs) και η δημιουργία κουλτούρας Ποιότητας στον οργανισμό ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα του κ. Γ. Ιεροδιακόνου σύμφωνα με την επιτροπή αξιολόγησης.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας εκφράζει και δημόσια τα συγχαρητήρια του στον
κ. Ιεροδιακόνου τόσο για την ανάδειξη του ως ο Εθνικός Νικητής για το 2013 όσο και για την επιτυχία του να συμπεριληφθεί στην τελική πεντάδα με τους υποψηφίους νικητές στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό «European Quality Leader of the Year 2013» που διοργάνωσε ο EOQ στη Σουηδία τον περασμένο Ιούνιο. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στα υπόλοιπα στελέχη επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό με αξιόλογες αιτήσεις.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας υπενθυμίζει ότι δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2014 για το νέο διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year 2014».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Μιχάλη Γρηγορίου, τηλ. 22665102 ή να επισκεφθούν την σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook και στο Twitter.