Ανακοινώνεται ότι στις 16 Απριλίου 2015 έχει δημιουργηθεί ο Κυπριακός Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Συμβούλων (ΚΣΕΣ). Ο ΚΣΕΣ με απόφαση του εντάχθηκε στη δύναμη της ΟΕΒ όπου με την πολυσχιδή εμπειρία της σε θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις, θα βοηθήσει το Σύνδεσμο να προωθήσει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του κλάδου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Συμβούλων (ΚΣΕΣ), μέλος της ΟΕΒ, το οποίο εκλέγηκε κατά την πρόσφατη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Δρ. Άδωνης Αμερικάνος- TCS Educational Consultants Ltd
Αντιπρόεδρος: Νίκολας Κυθρεώτης- ACADIA Educational services
Γραμματέας: Άριστος Κωνσταντίνου – Carruca Consultants Ltd
Ταμίας: Αντώνης Αντωνιάδης – UNILINK Education Services Ltd
Β/ Ταμίας: Γεωργία Μαρτά -Study Abroad Education Counselors Ltd
Μέλος: Σώτια Καρατζιά Σαντάγγελο – Alpha Academic Consultants Ltd
Μέλος: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου – SEC Status Education Centre Ltd

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Συμβούλων (ΚΣΕΣ) έχει θέσει ως στόχους του την προστασία και προαγωγή των επαγγελματικών, οικονομικών, κοινωνικών και ηθικών συμφερόντων των μελών του, τη παροχή στήριξης προς όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του Συνδέσμου, τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συνδέσμου και μεταξύ των μελών με άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Επίσης, στόχος του ΚΣΕΣ είναι η εκπαίδευση των επιχειρήσεων του κλάδου για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση του κοινού καθώς και τον έλεγχο της προσφερόμενης ποιότητας υπηρεσιών των μελών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο: τηλ.22665102 / φαξ 22669459,email: kangelides@oeb.org.cy