Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΚΣΣΕ) μέλος της ΟΕΒ, ανακήρυξε τον κ. Χρίστο Μιχαηλίδη ως Επίτιμο Πρόεδρο του στις 22/07/2014, στα γραφεία της ΟΕΒ κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Ο κ. Μιχαηλίδης, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΚΣΣΕ, «πρωτοπόρος σκαπανέας επιχειρηματίας στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών και των ερευνών αγοράς» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Τάσος Προκοπίου. Κατά την διάρκεια της Ετήσιας Συνέλευσης, ο κ. Μιχαηλίδης αφού ευχαρίστησε το ΚΣΣΕ για την τιμητική αυτή διάκριση, αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία που έχει για την ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας ο κλάδος των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ακολούθως καταρτίστηκε νέο ΔΣ του ΚΣΣΕ, το οποίο αποτελείται από τους κ.κ Παντέλη Δημητρίου – Πρόεδρο (First Elements Euroconsultans), Τάσο Προκοπίου – Αντιπρόεδρο (Pricewaterhousecoopers), Αντρέα Αθανασιάδη – Γραμματέα (KPΜG), Πανίκο Παπαμιχαήλ – Ταμία (Deloitte) και μέλη ΔΣ τους Λούη Λοίζου (CL Hotel & Catering Industry Consultants), Στέλιο Δημητρίου (Ernst & Young Cyprus), Στέλιο Κωμοδρόμο (Comozen Industrial Consultants & Planners), Aντρέα Κυριάκου (AK Hermes), και Μιχάλη Τσάγγα (Cypronetwork).