Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα αλλά και διαφημίσεις στα ΜΜΕ, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ), μέλος της ΟΕΒ, σε ανακοίνωση του προτρέπει το κοινό που ενδιαφέρεται να εγκαταστήσει φωτοβολταικά συστήματα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις επιλογές του και να αξιολογεί αυστηρά κάποια δημοσιεύματα.

Μερικά θέματα που ενδεχομένως θα μπορούσαν να τεθούν από τους καταναλωτές είναι: (α) η παράθεση των έργων που έχει ολοκληρώσει στη Κύπρο η εταιρεία και ο βαθμός ικανοποίησης του πελάτη, (β) κατά πόσο θα μπορούσε ο καταναλωτής να έρθει σε επαφή με κάποιους από τους πελάτες, (γ) οι εγγυήσεις που παρέχονται και η διαδικασία επιδιόρθωσης τυχόν βλαβών, και (δ) αν είναι μέλος οπουδήποτε επαγγελματικού Συνδέσμου όπως τον ΣΕΑΠΕΚ.

Ο ΣΕΑΠΕΚ πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στην ορθολογική ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο τόπο μας και ενεργεί υπεύθυνα και αξιόπιστα ώστε τα μέλη του να προσφέρουν στον Κύπριο πολίτη τις σωστές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μέλη του ΣΕΑΠΕΚ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (www.seapek.com)