Πραγματοποιήθηκε μεταξύ 23–25 Μαίου 2012 επιχειρηματική αποστολή της Ένωσης Βιομηχάνων Ηλιακής Ενέργειας Κύπρου (ΕΒΗΕΚ), συνδεδεμένο μέλος της ΟΕΒ, στην εξειδικευμένη έκθεση προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, GENERA  2012, στη Μαδρίτη της Ισπανίας.
Η GENERA  2012 θεωρείται μία από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις στον τομέα της. Το Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας & Τουρισμού στήριξε και επιχορήγησε τη συμμετοχή στην έκθεση πέντε κυπριακών βιομηχανιών. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις – μέλη της ΕΒΗΕΚ: ΚAFSON,  VELPA, THYLEN, ELCORA και JOHNSUN HEATERS.
Κατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές τόσο με Ισπανούς αγοραστές, όσο και με αγοραστές από άλλες χώρες της Ε.Ε, αλλά και από τρίτες χώρες που επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ανάπτυξη εμπορικής συνεργασίας για αγορά ηλιακών θερμικών συστημάτων (θερμοσιφώνων) και ήδη επιχειρήσεις μέλη της ΕΒΗΕΚ έχουν συνάψει εμπορικές συμφωνίες για εξαγωγές.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από το Κυπριακό Περίπτερο με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων ΚAFSON,  VELPA, THYLEN, ELCORΑ, JOHNSUN HEATERS, του Εμπορικού Συμβούλου της Κύπρου κ. Κ.Ταλιάνου καθώς και του Εκτελεστικού Γραμματέα ΟΕΒ-ΕΒΗΕΚ κ. Κ. Αγγελίδη.