Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ), μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. του ΚΟΕΔ ανέλαβε ο Δημήτρης Δημητρίου (CyprusNews Media Group) και αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Νικολαϊδης (IMH). Καθήκοντα ταμία ανέλαβε ο Βαλεντίνος Γεωργίου (Alpha Cyprus), γραμματέας ο Παναγιώτης Πενταλιώτης (Dialogos Media Group) και μέλος του νέου δ.σ. η Ξένια Ξενοφώντος (Digital Tree).

Ο πρόεδρος της ΚΟΕΔ, Δημήτρης Δημητριου δήλωσε πως στόχος της θητείας του δ.σ. θα είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση του θεσμικού ρόλου των Διαδικτυακών Εκδοτών. «Σε αγαστή συνεργασία με το νέο εκλελεγμένο συμβούλιο αλλά και με όλα τα μέλη του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου θα προωθήσουμε τα δικαιώματα του Οργανισμού στα κέντρα λήψης αποφάσεων, προσφέροντας ταυτόχρονα ποιοτικότερο διαδικτυακό περιεχόμενο προς τους χρήστες και το Κυπριακό κοινό».