Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό Συνέδριο Ποιότητας 2021 με κεντρικό θέμα τις Καλές Πρακτικές Διαχείρισης Κρίσεων σε συνθήκες πανδημίας που διοργάνωσε με επιτυχία ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (Μέλος της ΟΕΒ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, “διοργανώσαμε το 12ο ετήσιο Συνέδριο ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των Μελών, γνωρίζοντας ότι η Ποιότητα θα πρέπει περισσότερο από ποτέ να αποτελεί την πυξίδα μας ως βασική φιλοσοφία, εργαλείο έννοια, συμπεριφορά και τρόπος ζωής στην προσπάθεια μας να αντιμετωπίσουμε τις όποιες προκλήσεις στον δρόμο προς την ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

Θερμές ευχαριστίες προς την αξιότιμη Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κα Νατάσα Πηλείδου, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (OEB) κ. Αντώνη Αντωνίου, τον Γενικό Γραμματέα του EOQ Mr. Ulf Gustavsson, προς όλους τους εισηγητές, Μέλη και συνεργάτες του Συνδέσμου που παρακολούθησαν το Συνέδριο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Μέγα Χορηγό Ελληνική Τράπεζα και τον Χορηγό PwC Κύπρου.”

Οι παρουσιάσεις του Συνεδρίου αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου και στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων (Facebook, Twitter).