Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, (μέλος της OΕΒ), ως Εθνικός Αντιπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) στην Κύπρο, προκηρύσσει τον Διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader 2021». Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ποιότητας για 9η χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό και το κορυφαίο γεγονός για την Ποιότητα στη χώρα μας και εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού «European Quality Leader.

Το Βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, που προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του/της.

Ο νικητής / νικήτρια τους Διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον ΕυρωπαϊκόnΔιαγωνισμό «European Quality Leader» που διοργανώνει ο EOQ.n

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 30 Νοεμβρίου, 2021 στο email mgregoriou@oeb.org.cy. Τα έντυπα συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.quality.org.cy και στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτυών του Συνδέσμου Ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γραμματέα του Συνδέσμου (Μιχάλη Γρηγορίου τηλ. 22643000).