Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (μέλος της ΟΕΒ) ως Εθνικός Αντιπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) στην Κύπρο, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού θεσμού «European Quality Leader of the Year”, προκηρύσσει το διαγωνισμό “Cyprus Quality Leader of the Year 2017”.

Το Βραβείο του νικητή θα απονεμηθεί σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality manager) που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του. Ο διαγωνισμός «Cyprus Quality Leader of the Year» διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας για 6η συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό και το κορυφαίο γεγονός για την Ποιότητα στη χώρα μας.

Η αίτηση συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.quality.org.cy καθώς και στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων του Συνδέσμου Ποιότητας. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γραμματέα του Συνδέσμου (Μιχάλη Γρηγορίου τηλ. 22665102, email: mgregoriou@oeb.org.cy).