Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, (μέλος της ΟΕΒ) βράβευσε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, τον κ. Μίλτο Μιλτιάδους, Ανώτερο Επιχειρησιακό Διευθυντή της Hermes Airports, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού “Cyprus Quality Leader 2018”.

Ο κ. Μιλτιάδους με τις πρωτοβουλίες και δράσεις του συνέβαλε στην προώθηση της Ποιότητας και στην επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Τα επιτεύγματα του περιλαμβάνουν την διαχείριση της λειτουργίας των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, τον σχεδιασμό και εφαρμογή της ομαλής μετάβασης στην παραχώρηση της ασφάλειας αεροδρομίων από την Αστυνομία στην Hermes, την συμβολή στην επιχειρησιακή ετοιμότητα του νέου αεροδρομίου Λάρνακας και την αποτελεσματική διαχείριση των υπηρεσιών εδάφους στο αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι την παραχώρηση τους σε τρίτους.

Η τελετή βράβευσης του διαγωνισμού Cyprus Quality Leader αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της Ποιότητας στη χώρα μας, αναδεικνύοντας το άτομο με εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για ένα ηγέτη Ποιότητας, όπως μεταξύ άλλων, ακεραιότητα, εμπιστοσύνη, κουλτούρα, στρατηγική εστίαση, υποκινητή και μέντορα. Ο κος Μιλτιάδους, εκπροσώπησε επάξια την Κύπρο στον ετήσιο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του European Organization for Quality (EOQ), ανταγωνιζόμενος με τους καλύτερους Ευρωπαίους ηγέτες ποιότητας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ποιότητας κ. Ανδρέας Ιωαννίδης στον χαιρετισμό του στην τελετή βράβευσης, «φωτεινές αναλαμπές όπως αυτή που βραβεύουμε σήμερα, μας δίνουν κουράγιο να ελπίζουμε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν επαγγελματίες ανάμεσα μας που συνεχίζουν να αγωνίζονται μόνοι ή με μικρές ομάδες, στην προσπάθεια τους για αλλαγή και βελτίωση».

Ο Διαγωνισμός Cyprus Quality Leader: Ο διαγωνισμός Cyprus Quality Leader διοργανώθηκε φέτος για 7η συνεχή χρονιά από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας με την ιδιότητα του Μέλους και Εθνικού Αντιπροσώπου στην Κύπρο του EOQ. Το βραβείο του νικητή απονέμεται σε ανώτερο στέλεχος επιχείρησης/οργανισμού που προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα. Η αξιολόγηση και η επιλογή του νικητή διεξάγεται σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και συντελεστές βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ.