«Η premium βότκα Beluga παρουσιάζει τις μοναδικές, πολυτελείς φιάλες της»

H Beluga, η premium, πολυτελής και προσεγμένη βότκα με τον αριστοκρατικό χαρακτήρα αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό υψηλής αποστακτικής τέχνης και προσοχής στη λεπτομέρεια. Φτιαγμένη από τα καθαρά, αρτεσιανά νερά της Σιβηρίας και αναμιγμένη με γεύσεις που εξιτάρουν τη φαντασία, η Beluga είναι διαθέσιμη σε τέσσερις εκδόσεις που έχουμε αγαπήσει και σε δύο συλλεκτικές εκδοχές που ήρθαν φέτος για να εξιτάρουν περαιτέρω τους λάτρεις της βότκας. Κάθε φιάλη δημιουργήθηκε για συγκεκριμένο σκοπό, αλλά με εντελώς διαφορετική συνταγή. Στόχος της Beluga είναι να επιδείξει το πλούσιο γευστικό της εύρος αλλά και τη δύναμη της μοναδικότητας στην παραγωγή βότκας υψηλών προδιαγραφών.

Beluga Noble

H πολυτελής, κλασσική έκδοση της Beluga. Η Noble περνά μέσα από μια αυστηρή διαδικασία τριπλού φιλτραρίσματος για να εγγυηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η σειρά περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως μέλι, απόσταγμα sylibum και βρώμης, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά για να προσφέρουν τη μοναδική γεύση της Beluga Noble. Μετά τη διαδικασία απόσταξης, η Beluga Noble αφήνεται σε κατάσταση «ξεκούρασης» για 30 μέρες. Και επειδή η Beluga είναι πραγματικά μοναδική, ακόμα και η φιάλη φροντίζει να τονίσει αυτό το στοιχείο. Κάθε φιάλη Beluga έρχεται διακοσμημένη με ένα ψάρι Beluga, που σχεδιάστηκε στο χέρι, για ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν.

Beluga Allure

Η Beluga Allure είναι συλλεκτική φιάλη, εμπνευσμένη από την ομορφιά ενός ευγενούς αθλήματος, του πόλο. Για να δημιουργηθεί, η Beluga χρησιμοποίησε μια καινούργια συνταγή, που συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής της βότκας με δύο νέα συστατικά: το σιρόπι σφενταμιού και απόσταγμα από σύκο. Η Beluga Allure αφήνεται για 60 μέρες σε κατάσταση «ξεκούρασης» πριν εμφιαλωθεί. H πολυτέλεια και τη μοναδικότητα της Beluga Allure αποτυπώνεται και στη φιάλη, η οποία είναι επενδυμένη με καφέ δέρμα με χρυσή επιγραφή.

Beluga Transatlantic Racing

Η Beluga Transatlantic Racing δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τις επιτυχίες της ομάδας ιστιοπλοΐας της εταιρείας, που κέρδισε αριθμό διακρίσεων σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ιστιοπλοΐας! Για τη δημιουργία της, η εταιρεία διατήρησε την παραδοσιακή βάση της βύνης κριθαριού και πρόσθεσε απόσταγμα άγριας φράουλας, για να δημιουργήσει μια βότκα με απαλή, κομψή γεύση. Μετά τη διαδικασία απόσταξης, η βότκα αφήνεται σε κατάσταση «ξεκούρασης» για 45 μέρες. Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει κάθε φιάλη Beluga να είναι ξεχωριστή, η Beluga Transatlantic φέρει ναυτικά σχέδια τα οποία αντικατοπτρίζουν πλήρως τον ρομαντισμό της ιστιοπλοΐας και της περιπέτειας.

Beluga Gold Line

H Gold Line είναι η επιτομή της πολυτέλειας και ως τέτοια κυκλοφορεί μόνο σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, η κάθε μια με τον δικό της σειριακό αριθμό. Όλα τα συστατικά στη Beluga Gold Line είναι διαλεγμένα για την εξαίρετη τους ποιότητα και περνούν από πενταπλή απόσταξη για να παρέχουν στο καταναλωτή τη καλύτερη δυνατή ποιότητα. Στο μείγμα προστίθεται εκχύλισμα ρυζιού και Rhodiola Rosea για να απαλύνουν τη γεύση. Ένα ακόμα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό της Beluga είναι ο οικολογικός φελλός «Camus», ο οποίος παρασκευάζεται με φυσικά υλικά και σφραγίζεται με βουλοκέρι. Κάθε φιάλη συνοδεύεται από ένα στυλάτο σφυρί για να μπορεί ο καταναλωτής να σπάσει τη σφραγίδα.

Πέραν από τις τέσσερεις προαναφερόμενες εκδόσεις που εντάσσονται στη γκάμα της Beluga, υπάρχουν ακόμα δύο συλλεκτικές εκδόσεις που θα ενθουσιάσουν και θα συνταράξουν τους λάτρεις της Beluga. Πρόκειται για τη Beluga Transatlantic Navy Blue και τη Beluga Noble night. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις όχι μόνο αποτελούν ορόσημο στη γκάμα της Beluga, αλλά σίγουρα θα καθηλώσουν με την πρώτη ματιά τους λάτρεις του προϊόντος, λόγο του απαράμιλλου σχεδιασμού και της φινέτσας του μπουκαλιού.

Beluga Transatlantic Navy Blue

Η συλλεκτική έκδοση της Beluga Transatlantic, Navy Blue  είναι εμπνευσμένη από την ομορφιά του ωκεανού και το μοναδικό συναίσθημα που προσφέρει η ιστιοπλοΐα. Η Navy Blue, χαρακτηρίζεται όχι μόνο για τη ξεχωριστή συνταγή, αλλά και το ιδιαίτερα ξεχωριστό design. Το βαθύ γαλάζιο χρώμα συμβολίζει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα, που αποτελούν τον κύριο συνδυασμό συναισθημάτων που απαιτούνται για τη συμμετοχή σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Αυτό το εκπληκτικό και πολυδιάστατο χρώμα επιλέχθηκε από τους ειδικούς για να χαρακτηρίσει το μπουκάλι της φετινής συλλεκτικής έκδοσης, η σύνθεση του οποίου επιτρέπει την ορατή εμφάνιση του περιεχομένου, ενώ παράλληλα στολίζεται από ένα μικρό ψάρι Beluga σε γυαλιστερό χρυσό, στο πάνω μέρος του μπουκαλιού.

Beluga Noble night

H πολυτελής, συλλεκτική έκδοση της Beluga, Noble Night αποτελεί ένα αριστοτέχνημα αφού κάθε φιάλη έρχεται διακοσμημένη με ένα ψάρι Beluga που σχεδιάστηκε στο χέρι, αφιερωμένο σε αυτό το πραγματικά μοναδικό προϊόν. H ιδιαιτερότητα του συλλεκτικού μπουκαλιού της Noble Night γίνεται ακόμη πιο ευδιάκριτη αφού σε κάθε μπουκάλι υπάρχει ένα αδιάβροχο LED αυτοκόλλητο, το οποίο όταν ανάβει φωτίζει το περιεχόμενο του μπουκαλιού, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο εφέ που εντυπωσιάζει. Η Beluga Noble Night ξεχωρίζει στις λεπτομέρειες με την αυθεντικότητά της.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της γκάμας Beluga στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.