Σήμερα, στην παγκόσμια κοινότητα του internet, υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες που παρέχουν ικανοποιητική και επαρκή πληροφόρηση στους χρήστες τους. Μέσα από αξιολογήσεις και εμπεριστατωμένες έρευνες έχει αποδειχθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών χρησιμοποιεί κυρίως το internet ως μέσο για καθημερινή ενημέρωση και ψυχαγωγία. Κάτι που ακούγεται αρκετά αισιόδοξο για τις «εν ενεργεία» σελίδες ειδησεογραφικής ενημέρωσης.

Στην κυπριακή αγορά εκτός από τα μεγάλα ειδησεογραφικά portal που επίσης παρέχουν αμεσότητα στην πληροφορία και ποιοτική ενημέρωση, η ΟΕΒ διαπίστωσε ότι εντοπίζεται ένα κενό που έπρεπε να καλυφθεί. Ένα κενό που υπήρχε μεταξύ της άμεσης ενημέρωσης των μελών της, αλλά και ταυτόχρονα της επιλεκτικής κάλυψης σε θέματα που αφορούν την οικονομία, αλλά και τις επιχειρήσεις. Κατανοώντας τη δυναμική των νέων μέσων ενημέρωσης αλλά και τη διαδραστικότητα που παρέχει το διαδίκτυο, η ΟΕΒ δημιούργησε τo portal: www.epihirimatiki.com.

Πρόκειται για ένα portal που φιλοδοξεί να γίνει απαραίτητο εργαλείο για τους εργοδότες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε όλη την Κύπρο. Περιέχει πλούσια θεματολογία από επιλεγμένα εταιρικά νέα, οικονομικά και επιχειρηματικά αφιερώματα, συνεντεύξεις από δημόσια πρόσωπα και καταξιωμένους επιχειρηματίες, ανακοινώσεις της ΟΕΒ σε πραγματικό χρόνο, τις επίσημες θέσεις της για την οικονομία, αλλά και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση εργοδότη-εργοδοτούμενου. Επίσης, βρίσκεται αναρτημένο και το μέχρι σήμερα αρχείο της έντυπης έκδοσης «Επιχειρηματική» σε PDF.

Η ιστοσελίδα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό και επιδιώκει να καλύψει την ανάγκη για ενημέρωση τόσο των μελών της ΟΕΒ, όσο και των καθημερινών χρηστών που απλά θα επιλέξουν να διαβάσουν μια είδηση από συγκεκριμένη θεματολογία του portal. Λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας που η «Επιχειρηματική» έχει από μέλη της ΟΕΒ, το portal προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες προβολής, μέσω των διαφημιστικών banner που είναι διαθέσιμα στην κεντρική σελίδα, αλλά και στις εσωτερικές.

Η ΟΕΒ ευελπιστεί ότι όλα τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου, θα «αγκαλιάσουν» αυτό το εγχείρημα και θα βρουν αξιόλογη ενημέρωση στα θέματα που τους αφορούν, επιλέγοντας το www.epihirimatiki.com για τις ανάγκες της καθημερινής ενημέρωσης τους.