Δεν θα διεξαχθεί κανένα δρομολόγιο από τις 5 το πρωί την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, στην επαρχία Λάρνακας, των λεωφορείων της εταιρείας LPT (Larnaca Public Services and Operations Limited) λόγω απεργιακών μέτρων των συντεχνιών.

Συγκεκριμένα, οι Συντεχνίες ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ , ΔΕΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΟΚ αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ότι η εταιρεία LPT (Larnaca Public Services and Operations Limited) “για δεύτερο συνεχόμενο μήνα δεν καταβάλλει ορθά τη μισθοδοσία των εργαζόμενων και υπαναχωρεί από σε ουσιώδη ζητήματα στα οποία είχε υπάρξει συμφωνία”.

“Οι υπαναχωρήσεις αυτές καθιστούν αναγκαία τη λήψη μέτρων για προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ως εκ τούτου οι εργαζόμενοι κατέρχονται σε απεργία από αύριο 1 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 5 το πρωί”, σημειώνουν.

Αναφέρουν ακόμη πως στις 10 το πρωί της Τρίτης προγραμματίζεται Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον σταθμό λεωφορείων της Λάρνακας.

Οι εργαζόμενοι και οι συντεχνίες τους απολογούνται στο επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και ζητούν την κατανόηση και την συμπαράστασή του για τα δίκαια αιτήματά τους, όπως αναφέρουν.