Ο χειμώνας πλησιάζει και η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL είναι από νωρίς δίπλα στους προνοητικούς καταναλωτές, με συμφέρουσες τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης! Κινηθείτε έγκαιρα και κυρίως προνοητικά, κάνοντας την παραγγελία σας είτε μέσω της παγκύπριας τηλεφωνικής γραμμής 77772112, είτε της ιστοσελίδας www.staroilcyprus.com. Η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL στο δικό σας χώρο γίνεται χωρίς χρέωση, με ακρίβεια στην ποσότητα και ασφάλεια.

Με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές, όποια στιγμή και ώρα της ημέρας αν θελήσουν, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά και οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα φροντίσουν για την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτησή τους. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο και είναι σε θέση να μεταφέρει και να παραδώσει το πετρέλαιο θέρμανσης σε παγκύπρια βάση, χωρίς καθυστερήσεις.

O Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Η STAROIL βρίσκεται πάντα δίπλα στον Κύπριο καταναλωτή ο οποίος προνοεί και είναι έτοιμος για το χειμώνα, προσφέροντας του ποιοτικό πετρέλαιο θέρμανσης σε ανταγωνιστικές τιμές. Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά, προσπαθούμε να δώσουμε κάποιες λύσεις έτσι ώστε να μην επιβαρύνουμε επιπλέον την τσέπη του καταναλωτή».