Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, πάντοτε πρωτοπόρες και με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το πάθος για τη μαγειρική και τη στήριξη του κλάδου της γαστρονομίας στην Κύπρο έχουν δημιουργήσει σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 το νέο, ανατρεπτικό, τηλεπαιχνίδι μαγειρικής ΑΛΦΑ CHEF, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στις 18:00 και αναμένεται να αποτελέσει τη νέα, καθημερινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Το νέο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής ΑΛΦΑ CHEF θα παρουσιάζει η γνωστή παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, ενώ την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι καταξιωμένοι και πολυβραβευμένοι κύπριοι σεφ Γιώργος Δαμιανού, Μάριος Χατζηϊωσήφ και Γιαννάκης Αγαπίου.

32 επαγγελματίες σεφ, που έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το χρόνο και θα πρέπει να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους γαστρονομικές προτάσεις με σκοπό να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή. Βασική επιδίωξη τους, η πρόκριση στους επόμενους γύρους του διαγωνισμού και να ενταχθούν στην ομάδα ΑΛΦΑ CHEF που θα αποτελείται από τους 5 παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό και θα υπογράψουν αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και την έκδοση βιβλίου μαγειρικής με τις συνταγές τους. Ο σεφ που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβει το έπαθλο των €10.000 που θα προσφερθεί από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.