Την ευκαιρία να απολαύσετε sushi, θαλασσινά και παράλληλα να εξασφαλίσετε το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, μέσω της χρήσης εκπτωτικών κουπονιών, προσφέρει η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα εστιατόρια Ocean Basket.

Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης €25 και άνω, σε επιλεγμένα πρατήρια Petrolina και Agip, θα προσφέρεται ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας €5 για κάθε παραγγελία αξίας €25 μέχρι €49.99 στα εστιατόρια Ocean Basket. Αντίστοιχα, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης €50 και άνω, θα προσφέρονται δύο εκπτωτικά κουπόνια το μέγιστο, αξίας €10, για κάθε παραγγελία αξίας €50 και άνω στα εστιατόρια Ocean Basket.

Παράλληλα, με κάθε απόδειξη πληρωμής από τα εστιατόρια Ocean Basket θα προσφέρεται στους πελάτες ένα κουπόνι για πλύσιμο αυτοκινήτου σε επιλεγμένα πρατήρια Petrolina και Agip, που διαθέτουν πλυντήριο οχημάτων. Το κουπόνι αξίας €5 περιλαμβάνει εσωτερικό – εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων κοινού τύπου (saloon), ενώ το κουπόνι στην τιμή των €7 περιλαμβάνει εσωτερικό – εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων τύπου 4×4, Jeep, διπλοκάμπινων και οχημάτων πολυτελείας.

Προϋπόθεση εξαργύρωσης του κουπονιού είναι η αγορά καυσίμων κίνησης, αξίας €20 και άνω, από το ίδιο πρατήριο.

Η προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Μαΐου 2014, ενώ η εξαργύρωση των κουπονιών για τα εστιατόρια Ocean Basket θα ισχύει μέχρι 8/6/14 και για το πλύσιμο αυτοκινήτων μέχρι 5/6/2014.