Με νέα εμφάνιση και νέες Limited Edition μοναδικές γεύσεις, ο έτοιμος παγωμένος καφές Coffee Break αποτελεί την απόλυτη επιλογή για ένα μοναδικό διάλειμμα απόλαυσης… κάθε στιγμή της ημέρας!

Μετά από έρευνα, οι νέες δροσερές και απολαυστικές προτάσεις Coffee Break έχουν διαμορφωθεί στα μέτρα του εγχώριου καταναλωτή. Με νέα αρώματα και νέες ποικιλίες, η ανανεωμένη γκάμα του έτοιμου παγωμένου καφέ Coffee Break περιλαμβάνει τις απολαυστικές γεύσεις:

Coffee Break Double shot για τους λάτρεις του αυθεντικού καφέ σε διπλή δόση για άμεση τόνωση (Περιεκτικότητα καφεΐνης 50mg/100 ml)
Coffee Break Latte για μια απολαυστική, βελούδινη και ελαφριά δόση καφέ, κάθε στιγμή της ημέρας
Coffee Break Milk &Sugar με γάλα και ζάχαρη για αυτούς που επιμένουν παραδοσιακά
Coffee Break Energy+Coffee για μια σύνθετη απόλαυση ενεργειακού ποτού με εξαιρετικό άρωμα καφέ

Με δεδομένο ότι ο καφές, ως μέρος της καθημερινότητάς μας, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Κυπριακής κουλτούρας, η τριλογία γεύσεων Coffee Break Double shot, Coffee Break Latte και Coffee Break Milk & Sugar βασίζεται σε εντελώς νέες συνταγές που έχουν δημιουργηθεί από το μηδέν, βασισμένες στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
Καινοτομία της εμπλουτισμένης γκάμας Coffee Break, αποτελεί η νέα πρόταση ενεργειακού ποτού η οποία συνδυάζεται με άρωμα καφέ. Η μοναδικότητα του Coffee Break Energy + Coffee σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη γεύση του, αναμένεται να κερδίσει του λάτρεις των ενεργειακών ποτών και όχι μόνο!

Η νέα επαναστατική γκάμα έτοιμου παγωμένου καφέ Coffee Break σε συσκευασίες των 250ml, βρίσκεται ήδη σε σημαντικό αριθμό σημείων πώλησης, με τον Coffee Break Energy + Coffee να λανσάρετε Παγκύπρια τις αμέσως επόμενες μέρες.