Με ξεχωριστή απαλή γεύση το «Διαλεκτό», είναι το νέο στραγγιστό γιαούρτι της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ που υπόσχεται μοναδική απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας.

Βασισμένο σε αυθεντική ελληνική συνταγή, το «Διαλεκτό» προσφέρει μια νέα εμπειρία χάρη στην κρεμώδη και απαλή υφή του.

Κοινή θέση όλων των διατροφολόγων είναι ότι το γιαούρτι πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ημερήσιας διατροφής όλων μας, αφού έχει μεγάλη διατροφική αξία και μπορεί και δρα τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Πρόκειται για τροφή κατάλληλη για όλες τις ηλικιακές ομάδες και μπορεί να αποτελέσει ένα ελαφρύ γεύμα, ένα υγιεινό σνακ πριν τη γυμναστική, ένα ελαφρύ βραδινό, ακόμη και ένα επιδόρπιο αν συνδυαστεί με μέλι, ξηρούς καρπούς και φρούτα.

Σύμφωνα με πρόσφατη επίσημη έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «Diabetologia» της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Μελέτη του Διαβήτη οι άνθρωποι που καταναλώνουν γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, ενδεχομένως να διατρέχουν κατά 28% μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη Τύπου 2.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, για υγιεινή και ελαφριά διατροφή, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ διαθέτει το «Διαλεκτό» σε δύο τύπους: Light με χαμηλά λιπαρά στην οικογενειακή συσκευασία του 1ος κιλού, 300γρ και 150γρ και 0% χωρίς καθόλου λιπαρά σε 300γρ και 150 γρ.