Μετά από την τεράστια επιτυχία και ζήτηση που παρουσιάζουν τα προγράμματα ανταμοιβής πελατών τους, οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν με ένα νέο πρόγραμμα, καθώς έχουν εξασφαλίσει ειδικά για τους πελάτες τους τη νέα σειρά γερμανικών ηλεκτρικών συσκευών GRUNDIG, τις οποίες μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν.

Η σειρά των μοντέρνων ηλεκτρικών συσκευών GRUNDIG με κομψό σχεδιασμό περιλαμβάνει σεσουάρ μαλλιών με ιονισμό, συσκευή περιποίησης σώματος, ζυγαριά μπάνιου, ψαλίδι ισιώματος μαλλιών και ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός. Οι ηλεκτρικές συσκευές GRUNDIG είναι εύχρηστες και λειτουργικές και αποτελούν την ιδανική λύση για την προσωπική σας φροντίδα, αλλά και για να κάνουν την καθημερινότητά σας ακόμα πιο εύκολη. Όλα τα προϊόντα έχουν 3 χρόνια εγγύηση.

Με ψώνια αξίας €20 από τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε μια απόδειξη, παίρνετε ένα κουπόνι συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών. Συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα κουπόνια μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε από τις ηλεκτρικές συσκευές GRUNDIC επιθυμείτε, είτε σε μειωμένη τιμή, είτε και εντελώς δωρεάν. Τα κουπόνια θα μοιράζονται μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2014 και οι συμπληρωμένες κάρτες θα ανταλλάζονται μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2014 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος μπορείτε να αποκτήσετε επιπρόσθετα κουπόνια με αγορές σε συγκεκριμένα προϊόντα που θα ανακοινώνονται στα εβδομαδιαία φυλλάδια προσφορών.