Τα εγκαίνια των νέων υπερσύγχρονων γραφείων του στη Λεμεσό, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, ένας από τους μακροβιότερους και σημαντικότερους δικηγορικούς Οίκους της Κύπρου, η Chrysses Demetriades & Co. LLC. Τα εγκαίνια τέλεσε ο εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, παρουσία βουλευτών, πελατών και συνεργατών της εταιρείας, καθώς επίσης και προσωπικοτήτων από τον οικονομικό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Χωρεπίσκοπος Αμαθούντος Νικόλαος.

Το δικηγορικό γραφείο Chrysses Demetriades & Co. LLC από την ίδρυσή του, το 1948, παρέχει ένα πλήρες φάσμα νομικών υπηρεσιών σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες. Διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Κύπρου ως ένα υπεράκτιο και διεθνές οικονομικό κέντρο. Ευρέως γνωστό ως ένα από τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία στην Κύπρο, προσφέρει νομικές και διοικητικές υπηρεσίες στον εταιρικό τομέα, στους τομείς της ναυτιλίας, της φορολογίας, της ναυτιλιακής χρηματοδότησης , των τραπεζών, των ξένων επενδύσεων, δικαστικών διαφορών και διαιτησίας και πρόσφατα υπηρεσίες στον τομέα της ενέργειας.

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας που βρίσκονται στο κέντρο της Λεμεσού, έχουν έκταση 5,500 τετραγωνικά μέτρα και σε αυτές στεγάζονται 165 άτομα, μεταξύ των οποίων 45 έγκριτοι δικηγόροι. Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στους εργαζομένους και στους επισκέπτες, αλλά και διαφύλαξη της εμπιστευτικότητας των υποθέσεων των πελατών.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Διευθύνων Συνεταίρος της Chrysses Demetriades & Co. LLC κ. Χρίστος Μαυρέλλης, έκανε μια ιστορική αναδρομή σε σημαντικούς σταθμούς στην πορεία των 65 χρόνων της εταιρείας και ανέφερε: «Το δικηγορικό γραφείο Chrysses Demetriades υπήρξε πάντοτε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της νομικής στην Κύπρο, παρέχοντας καινοτόμες ιδέες για τη μεταρρύθμιση της νομοθεσίας μας, τόσο στους τομείς της ναυτιλίας, της φορολογίας, των τραπεζών και σε άλλους τομείς και έχει προωθήσει σε μεγάλο βαθμό τη χώρα μας ως ένα ελκυστικό διεθνές επιχειρηματικό κέντρο. Σήμερα, όλοι οι συνεταίροι και προσωπικό της εταιρείας, ακολουθώντας τα βήματα του ιδρυτή Χρύση Δημητριάδη συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, πιστεύοντας πάντα ότι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι ο καλύτερος δρόμος για την επιτυχία».

Αναφερόμενος στην παρούσα κατάσταση στην οικονομία τόνισε: «Οι δυσμενείς συνθήκες στο τραπεζικό σύστημα δεν βοηθούν τον τομέα των υπηρεσιών να ανακάμψει. Δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο και θα πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επανορθώσουμε την κατάσταση και να περάσει στον κόσμο το μήνυμα ότι η Κύπρος εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο. Το νομικό πλαίσιο είναι το ίδιο, το φορολογικό σύστημα είναι συμφέρον, το νησί εξακολουθεί να είναι στρατηγικά τοποθετημένο ανάμεσα σε τρεις ηπείρους, παραμένει μέλος της ΕΕ και της Ευρωζώνης και οι επαγγελματίες της Κύπρου είναι, όπως ήταν πάντοτε ικανοί και έτοιμοι να εξυπηρετήσουν».

Στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε τους πελάτες της εταιρείας για τη συνεχή υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια και ανακοίνωσε εισφορά χρηματικού ποσού που αντί να διατεθεί για την αγορά αναμνηστικών δώρων προς τους προσκεκλημένους, θα δοθεί στο Ίδρυμα Θεοτόκος για παιδιά με ειδικές ικανότητες.